Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

La Romanian Music Awards se numara… mamicile sexy

Romanian Music Awards a avut anul acesta pe scena trei femei implinite, mame, sotii si toate trei personaje publice indragite. Giulia, Elena Andreianu si Andreea Banica sunt cele trei femei de succes care au aratat pe scena ca o cariera de succes creste odata cu o viata personala fructuoasa, care sa le aduca mari impliniri, astfel incat sa compenseze timpul petrecut in deplasari. Cele trei vedete mai au un punct comun: barbatii din spatele lor. Toate trei sunt sotiile sau viitoarele sotii ale unor barbati puternici: Vlad Huidu, CRBL si Lucian Mitrea, toti trei avand legatura stransa cu industria muzicala romaneasca.

Daca Andreea Banica este cea care a devenit prima mamica, urmata de Elena, a carei fetita pare sa ii calce pe urme, fiiind deja o mica vedeta, celor doua li se alatura si Giulia, care in urma cu doua luni a devenit mamica, coincidenta, tot de fetita!

Romanian Music Awards este un eveniment oruganizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Superbet, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.ro, urban.ro, ciao.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

Bucuresti, 11.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *