free download 78 travel guides written by experts

La Revelionul ANTENEI 1, a venit chiar si Papa Strumf

Ca în fiecare sfârşit de an, ANTENA 1 a pregătit telespectatorilor săi fideli cea mai mare petrecere, una în care sute de staruri îşi vor da întâlnire într-un spectacol grandios prezentat de inegalabilul Dan Negru.

Pentru vedetele aflate în număr mare în platou, dar şi pentru telespectatori, Dan Negru a pregătit o surpriză: alte staruri, dar de data asta deghizate, vor încerca să nu fie deloc recunoscute pentru a-i lua banii lui Negru, cunoscut pentru “strâmtoarea” lui de la buzunare.

Şi starurile internaţionale au venit la “Revelionul Starurilor” de la ANTENA 1. Uşor confuz, Papa Ştrumf de exemplu, a apărut în platou, însă, aşa cum s-a descoperit câteva momente mai târziu el căuta de fapt un… ginecolog. Săritor din fire, actorul Marius Florea Vizante i-a venit în ajutor. A urmat un număr demenţial de teatru, la finalul căruia s-a luat pauză de retuşat machiajul pentru că vedetele au râs cu lacrimi. “ Vreau să ştrumfesc o opinie, ştiu cine e: e o femeie! Are lenjerie sexy şi nu e actriţă, deşi a jucat extrem de bine rolul”, a spus actriţa Cristina Stamate. “Dar nu înţeleg de unde sunteţi aşa de sigură că e femeie, ce, băieţii nu poartă lenjerie fină?”, a adaugat şi Jean de la Craiova. “Jeane, eşti orb, nu ai văzut că erau chiloţi tanga, roşii”, a spus indignat Pepe.

Cine s-a ascuns în spatele măştii lui Papa Ştrumf şi cum s-a desluşit şi misterul lenjeriei, telespectatorii ANTENEI 1 vor afla în seara dintre ani, de la ora 21.30, la “Revelionul Starurilor”.

Bucuresti, 30.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *