creative night talks

La revedere, CECED România! Bun venit, APPLiA România!

După 60 de ani de istorie și revoluție tehnologică, sectorul aparatelor electrocasnice este reprezentat la nivel european, începând cu 7 martie 2018, de o asociație schimbată substanțial, numită APPLiA. CECED România, înființată acum 12 ani, este membră a APPLiA Home Appliance Europe și trece astăzi prin același proces de transformare prin care a trecut asociația europeană CECED cu trei luni în urmă, făcând tranziția către noua identitate, APPLiA România.

“Când trecem printr-o transformare, trebuie să avem grijă să păstrăm valorile dobândite în trecut și să eliminăm imperfecțiunile. Printre avantajele majore ale asociației se numără profesionalismul membrilor, competența și determinarea echipei, abordarea realistă a fiecărui subiect – acestea sunt lucruri pe care le vom păstra. Am decis să continuăm în același ritm cu sectorul modern și în permanentă dezvoltare pe care îl reprezentăm și să renunțăm la European Committee of Domestic Equipment (Asociația Producătorilor Europeni de Electrocasnice) sau CECED, așa cum o știm cu toții”, a declarat Reinhard Zinkann, Președintele noii asociații APPLiA și CEO Miele.

APPLiA Romania logo

APPLiA România are ca obiective, la fel ca asociația europeană din care face parte, promovarea unui stil de viață durabil și tranziția către o economie circulară, respectiv transformarea în realitate a conceptului de “locuință conectată” și impulsionarea creșterii economice.

“Noua imagine va fi un imbold pentru viziunea pe termen lung a asociației, “Home appliance 2025”, lansată în Aprilie 2015. Toate eforturile echipei și ale membrilor vor fi concentrate pe promovarea unui stil de viață durabil, pe transformarea în realitate a conceptului de “locuință conectată” și nu în ultimul rând pe accelerarea creșterii economice a Europei”, a declarat Paolo Falcioni, Director General al APPLiA.

Evenimentul de lansare a noii identități a avut loc în prezența domnului Paolo Falcioni, Director General al APPLiA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *