free download 78 travel guides written by experts

La redeschiderea sezonului, Clubul Equestria ofera promotii generoase

si diversificarea activitatilor competitionale si de agrement

După o iarnă dificilă, Clubul Equestria demarează în forță sezonul de primăvară, atât cu promoții speciale pentru cei mai fideli clienți cât și cu diversificarea activităților ecvestre de sezon.

Clubul a pregătit oferte speciale pentru iubitorii sportului nobil, dornici să-și perfecționeze abilitățile de echitație, dar și să se bucure în tihnă de binefacerile peisajului, în compania cailor preferați.

Toți elevii școlii de echitatie a clubului din zona Snagov, sat Tâncăbești pot beneficia de abonamente de 10 lecții de călărie, care, pe lângă o reducere a prețului de 10% per lecție, includ și un bonus: o a 11-a lecție gratuită. In plus, la două abonamente succesive, elevii Școlii de Echitație Equestria au reducere de 10% la orice produs din ofertantul magazin cu produse de echitație din incinta complexului de agrement de la Tâncăbești.

De asemenea, odată cu venirea primăverii, clubul a reluat antrenamentele în aer liber, dar a redeschis și sezonul la plimbări călare, pentru elevii amatori să se bucure de vremea buna si de farmecul peisajului natural din împrejurimile clubului Euqestria.

În pregătirea sezonului competițional 2012, Clubul Equestria a avut recent un invitat de marcă, dl. Volker Wulff, care conduce o importantă companie de organizări de concursuri ecvestre din Germania, En Garde Marketing GmbH, cu o experiență incontestabilă în întreaga Europă și nu numai. Astfel, în ultimii 20 de ani, Volker Wulff a fost organizator sau co-organizator al unora din cele mai importante competiții de echitatie: finalele Cupei Mondiale de sarituri, FEI World Cup: 2002 Leipzig – Germania, 2006 Kuala Lumpur – Malayezia și finala din 2011, care a avut loc la Leipzig. Din anul 2000 este organizatorul faimosului Derby de la Hamburg (concurs cu o vechime de peste 90 de ani), împreună și cu etapa de la Hamburg a celebrului Global Champions Tour – cel mai bine premiat turneu de echitație din lume.

“Recent, am avut ca oaspete un profesionist important pentru a reuși ceea ce dorim să realizăm la clubul nostru în viitorul, sperăm, apropiat: este vorba de dl. Volker Wulff și colaboratorii săi. Cartea sa de vizită impresionantă ne face să fim mândri de oaspeții noștri și de intenția lor de a ne ajuta în realizarea și organizarea concursurilor internaționale de echitație, următorul obiectiv declarat al Clubului Equestria. Suntem convinși că vom reusi, astfel încât să putem oferi și sportivilor și publicului românesc concursuri internaționale de mare calitate și anvergură”, a declarat dr. Ozana Moraru, proprietara clubului.

Bucuresti, 28.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *