free download 78 travel guides written by experts

La ProFM Campus, fetele de la Wassabi au participat pentru prima oara intr-o emisiune radio!

Invitate la Music Mess de la ProFM Campus, cele patru fete din trupa Wassabi au marturisit ca se afla pentru prima oara intr-o emisiune radio! Mai mult, Lora, Lisa, Mona si Vero au povestit ascultatorilor ProFM Campus, de pe 103,8 FM in Bucuresti, cum au filmat timp de 16 ore complet dezbracate pentru cel mai nou videoclip al lor, “Don’t go baby”!

Gazda emisiunii Music Mess de luni pana joi, de la ora 18.00, Bobo a dorit sa afle mai multe despre noul single Wassabi, motiv pentru care le-a propus fetelor o reprezentatie ad-hoc. Astfel, Lora, Lisa, Mona si Vero au fredonat refrenul piesei in premiera la ProFM Campus si au raspuns intrebarilor puse de ascultatori pe id-urile profmregie si profmregie2.

“Fetele de la Wassabi au fost foarte destinse, ne-am distrat de minune la Music Mess si sper ca si ascultatorii sa se fi simtit cel putin la fel de bine. Am aflat despre viitorul album solo al Lorei, pe care vor fi si colaborari cu Puya sau Mandinga, despre adevarata origine a numelui trupei, care vine de la “Wassup” (n.r. What’s up), expresie folosita frecvent de ele, si nu de la faimosul condiment, dar si care sunt materiile lor preferate, cum sunt barbatii ideali si cum “miros” fetele din trupa din perspectiva Lorei”, a povestit Bobo, DJ-ul ProFM Campus.

Bucuresti, 20.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *