free download 78 travel guides written by experts

La primul matinal impreuna, Semen cu Ivan au aruncat-o in aer pe Anda Adam

Programul de dimineata “Semen cu Ivan” de la ProFM a debutat cu o prezenta bomba (Anda Adam) si cu o stire bomba (Madonna ii dedica Papei melodia “Like a virgin”).

Pe 8 septembrie, Nono Semen si Catalin Ivan si-au baut cafeaua impreuna cu Anda Adam, care a profitat de ocazie pentru a clarifica ultimele zvoruri legate de ralatia ei cu Victor Slav: “Deocamdata nu ma casatoresc, ar trebui sa-l intrebe cineva pe Victor… cred ca el trebuie sa stie mai bine” a declarat Anda, Dj-ilor ProFM. Si pentru ca nu se poate cafea fara informatii care conteaza si barfe care coafeaza, cei trei s-au inhamat la o discutie aprinsa despre “Bomba Diminetii”,  stirea de senzatie care le aduce ascultatorilor ProFM 100 Euro pe loc. Pentru a participa la concurs acestia trebuie sa trimita un sms cu textul ProFM” la 1474 si sa retina “Bomba diminetii”. Semen sau Ivan vor alege 3 ascultatori pe care ii vor suna in direct la ProFM, iar daca raspund corect la intrebarea “Care este bomba  diminetii?” castiga automat 100 EURO in fiecare ora.

Luni, Bomba Diminetii a fost despre Madonna care a dedicat Papei intr-un concert din Italia melodia “Like a virgin”.

“Imi place foarte mult Madonna dar da impresia ca s-a stafidit in ultimul timp. Are o varsta si ar trebuie sa invete ca se poate imbatranii frumos”,  spune Anda Adam.
“Bomba diminetii” este cu adevarat stirea cu cea mai mare greutate tocmai de aceea de luni pana vineri, de la 6,30 la 10,00  “Semen cu Ivan” isi premiaza ascultatorii ce sunt pe faza si retin “Bomba Diminetii” cu 100 EURO in fiecare ora.

Bucuresti, 08.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *