free download 78 travel guides written by experts

La Plaza Romania iei Polar Expressul impreuna cu Mos Craciun

Plaza Romania Programul de sărbători pregătit pentru clienții mall-ului include un itinerar magic, parcurs cu trenul prin Austria, Finlanda, Polonia, Rusia și Laponia, marcat de evenimente specifice Crăciunului fiecărei țări.

La Plaza România, programul de sărbători începe vineri, 5 decembrie, la ora 18:00, odată cu Atelierul lui Moș Nicolae (organizat de Fundația Dan Voiculescu), ce include un spectacol cu muzică și dans, dar și concursuri cu premii. Sâmbătă și duminică, trenul lui Moș Crăciun ajunge în stația Austria, așa că un elf îi va introduce pe doritori în lumea jocurilor specifice acestei țări, iar o Crăciuniță le va arăta cum să danseze de parcă ar fi conaționalii lui Mozart. Din programul weekendului (11.00 – 20.00) nu vor lipsi muzica clasică și un concert de jazz, iar cei mici vor avea parte de teatru de păpuși, ateliere de pictură, face painting, jocuri interactive – un program pus la punct de Primăria Sectorului 6 prin Centrul Cultural European -, colinde și concursul "Kids Got Talent".

Totodată, în această perioadă, se va deschide patinoarul aflat în parcarea centrului comercial, pus la dispoziție de Primăria Sectorului 6 prin Centrul Cultural European, în parteneriat cu mall-ul. Între 12 decembrie 2014 și 11 ianuarie 2015, clienții Plaza România vor putea patina de la ora 10:00 la ora 22:00 și vor putea savura deliciile tipice sezonului, precum turta dulce și vinul fiert, la Târgul de Crăciun de lângă patinoar.

În weekendul 13 – 14 decembrie, Polar Expressul ajunge în Finlanda, iar, sâmbătă, începând cu ora 11:00, clienții mall-ului se vor bucura de jocurile și dansurile specifice acestei țări, având totodată ocazia de a decora bradul Plaza România cu podoabe create de ei înșiși și de a participa la cel mai spectaculos concert pentru Moș Crăciun, ce va include tango, muzică clasică, jazz, muzică de cameră, colinde și melodii, începând cu ora 18:45. Cât despre ziua de duminică, aceasta va fi plină de jocuri distractive, alături de elful lui Moș Crăciun, de dansuri, concursuri și colinde.

Dacă vineri, 19 decembrie, cei mici participă la Atelierul lui Moș Crăciun, zilele de 20 și 21 decembrie, începând cu ora 11:00, sunt dedicate ultimelor stații în care ajunge Polar Expressul: Polonia, Rusia și Laponia. Pe lângă dansuri și jocuri specifice, plus activități pentru juniori, clienții Plaza România pot cânta colinde alături de Moș Crăciun și realiza cele mai inventive decorațiuni de brad.

Plaza Romania Craciun

Zilele de 22, 23 și 24 decembrie vor fi și ele pline de spectacole de teatru de păpuși, ateliere de pictură, face painting, jocuri interactive pentru copii (un program pus la punct de Primăria Sectorului 6 prin Centrul Cultural European), concerte de colinde și concerte ale Quartetului Fiore. Mai mult, cei mici îl pot vedea pe Moș Crăciun la Plaza România între orele 16:00 și 21:00 în zilele de 13,14, 20, 21, 22, 23 și 24 decembrie.

Mai multe detalii despre programul de Crăciun de la Plaza România sunt disponibile aici.

Bucuresti, 05.12.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *