free download 78 travel guides written by experts

La numai 21 de ani, Oana Tache este DJ de radio, VJ si actrita

Oana Tache, Dj-ita ProFM DANCE si VJ-ita MTV, a fost invitata in emisiunea “Semen cu Ivan” de la ProFM, pentru a povesti cum reuseste sa imbine cu succes cele trei pasiuni din viata sa : radioul, televiziunea si scena.

“La 5 ani m-am alaturat echipei Abracadabra si chiar daca aveam o varsta frageda am simtit din prima clipa ca ceea ce fac imi place extraordinar de mult. Dupa Abracadabra am continuat cu diferite proiecte de televiziune  pana cand am ajuns la radio. La ProFM DANCE, in fata microfonului, m-am descoperit, am aflat ce sunt si ce vreau, iar pentru majoritatea sunt cunoscuta ca « tipa care stie toate petrecerile din oras ». Nu la mult timp dupa ce am descoperit radioul am primit oferta de a prezenta emsiunea “Dance Floor Chart” de la MTV. Zilele trecute am avut parte de o noua surpriza: voi face echipa cu VJ Ela in cadrul MTV News!”, le-a povestit Oana Dj-ilor ProFM Nono Semen si Catalin Ivan.

Obisnuita de mica cu platourile de filmare, Oana reapare in postura de actrita in serialul “Doctori de mame” pentru a interpreta rolul Iuliei Stamate, o pustoaica rebela care-si influenteaza negativ prietenii. "Ma simt onorata sa ma alatur acestei distributii de zile mari din care fac parte Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Eugenia Serban, Bebe Cotimanis, Maria Ploae, Virgil Ogasanu si multi altii. Este o bucurie pentru mine sa revin pe platourile de la Buftea.”, a declarat Oana.

Ce dornici sa afle care sunt cele mai tari petreceri din saptamana, pot afla direct de la Oana in fiecare week-end pe 89,5 FM in cadrul emisiunii sale Party Guide de la ProFM DANCE sau www.profmdance.ro.

Bucuresti, 22.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *