free download 78 travel guides written by experts

La noapte, Elefant dă startul la Spring Black Friday

În perioada 31 martie – 2 aprilie, cumpărătorii vor putea achiziționa de pe elefant.ro produse cu reduceri de până la 90%

În această noapte, elefant.ro va da startul campaniei Spring Black Friday. Promoția va dura până duminică, 2 aprilie, la ora 23:59, iar pasionații de cumpărături online vor avea acces la produse reduse cu până la 90%, cel mai mare discount oferit până acum, în acest an, de magazinul online.

Clienții vor beneficia de cele mai generoase promoții la cărți, parfumuri și produse cosmetice, produse de îngrijire personală, ceasuri, genți, ochelari, dar și la îmbrăcăminte și încălțăminte.
Noile categorii de pe elefant.ro – Electronice și Electrocasnice, Haine pentru copii – vor afișa și ele discounturi importante.


“Părinții, în special, trebuie să stea în cele 3 zile de reduceri cu ochii pe elefant.ro căci vor avea ocazia să înnoiască garderoba celor mici, de Paște, achiziționând haine la prețuri foarte bune”, declară Dan Vidrașcu, CEO la elefant.ro.

Cadourile de Paște pot fi și ele pregătite în aceste zile de Spring Black Friday, la jucării fiind pregătite mai multe promoții speciale.

Cumpărătorii pot opta pentru livrarea cu transport gratuit la oricare dintre cele 32 de pickup-point-uri Elefant din București și din țară. Recent, Elefant a inaugurat puncte de livrare pe Bd. Basarabia, din București, zona Titan, dar și în Pitești, Târgu Mureș și Suceava.

“Clienții elefant.ro și-au dorit un eveniment mare de cumpărături în primăvară, ne-au comunicat această informație în repetate rânduri și credem că Spring Black Friday vine într-un moment foarte potrivit cu planurile pe care ei le au în această perioadă”, explică Dan Vidrașcu.

Ora începerii campaniei Spring Black Friday nu este momentan disponibilă, dar elefant.ro pune la dispoziția tuturor celor care doresc să afle imediat când încep reducerile, posibilitatea de a se abona pe https://elefant.ro/club.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *