free download 78 travel guides written by experts

La Music Channel revezi Romanian Music Awards

Weekend-ul acesta ai “special weekend Romanian Music Awards” la Music Channel. Cele mai importante momente de la gala Romanian Music Awards le revezi sambata si duminica, doar la Music Channel.

Weekend-ul acesta ai doua zile dedicate celor mai tari momente de la decernarea celor mai importante premii ale industriei muzicale romanesti. Sambata, timp de o ora, de la ora 20.00 ai ocazia sa revezi sosirea artistilor prezenti pe scena de la Craiova pe Covorul Rosu si cum ai fost ei intampinati cu simbolul Olteniei: prazul. Incepand cu ora 21.00 ai trei ore rezervate numai pentru show-ul artistilor pe scena Romanian Music Awards. Daca nu ai  fost pe faza, iti mai dam ocazia sa revezi totul duminica, de ora 10.00, timp de patru ore. Marilor castigatori ai trofeelor decernate de Music Channel le-am oferit o ora doar a lor, duminica de la 16.00 la 17.00, in care am surprins emotia si bucuria fiecarui castigator la cele 14 categorii, cat si a castigatorilor premiilor speciale.

Nu rata weekend-ul acesta reluarea Romanian Music Awards, un eveniment in care vedetele s-au intrecut pe ele insele si au facut un show care cu greu poate fi egalat.

Bucuresti, 10.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *