free download 78 travel guides written by experts

La Music Channel revezi Romanian Music Awards 2008

Romanian Music Awards au fost decernate duminica, 5 octombrie, la Iasi. Premiile difuzate de Music Channel in direct duminica, vor fi transmise in reluare sambata, 11 octombrie, de la ora 9.00 si duminica, 12 octombrie, de la ora 19.00.

La Music Channel ai o saptamana intreaga dedicata celor mai importante premii ale industriei muzicale romanesti. Sambata si duminica ai ocazia sa revezi show-ul de trei ore, iar in cadrul stirilor afli cum s-au distrat vedetele la after show party, ai parte de imagini din culise si interviuri cu vedetele prezente la eveniment.

Acceseaza site-ul Music Channel, www.1music.ro, pentru a afla mai multe despre gala de la Iasi. Pe site te asteapta o galerie speciala a evenimentului, cu fotografii de la grand opening party cu Yves LaRock, poze de la premierea artistilor, poze din culise si imagini video de la show.

In weekend, cu Music Channel poti vedea in reluare show-ul de la Iasi si marii castigatori ai premiilor la fiecare dintre cele 14 categorii: Cel mai bun rock: Iris – “Cei ce vor fi”; Cel mai bun pop: Smiley – “Preocupat cu gura ta”; Cel mai bun website: Alex – www.alexvelea.com; Cea mai buna artista solo: Andreea Banica – “Hooky song”; Cel mai bun DJ: David Deejay – “Sexy Thing”; Cea mai buna piesa: Tom Boxer feat. Anca Parghel & Fly Project – “Brasil”; Cel mai bun dance: David Deejay – “Sexy Thing”; Cel mai bun live: Iris; Cel mai bun debut: Smiley – “In lipsa mea”; Cel mai bun hip-hop:Parazitii- “Mesaj pentru Europa”; Cel mai bun grup: Dj Project – “Lacrimi de inger”; Cel mai bun album: Morandi – “N3xt”; Cel mai bun artist solo: Smiley – “In lipsa mea”; Cel mai bun videoclip: Morandi – “Angels”.

Pentru reusitele lor extraordinare din ultimul an, au primit premii speciale: Anca Parghel – Lifetime Award – pentru intreaga cariera; Alex – Highest Climber – pentru succesul sau fulminant; Akcent – Border Breaker – pentru ca sunt cei mai cunoscuti artisti romani in afara granitelor tarii; Simplu – Best Show – pentru calitatea spectacolelor pe care le realizeaza.

Romanian Music Awards 2008 la Iasi a fost organizat de Music Channel si Radio 21 cu sprijinul Primariei si Consiliului Local din Iasi.

Bucuresti, 09.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *