free download 78 travel guides written by experts

La Musceleanu’ aduce in capitala produse traditionale romanesti din Campulung

Începând de astăzi, iubitorii de produse tradiţionale de pe meleaguri muscelene se pot bucura de mezeluri şi brânzeturi de casă româneşti, zacuscă, dulceţuri, siropuri, vinuri şi rachiuri, direct La Musceleanu’. Amplasat în cartierul Aviaţiei, magazinul este o afacere de familie cu 100% capital românesc care comercializează produse sănătoase, pregătite cu ingrediente naturale.

Renumitele brânzeturi în coajă de brad, caşul afumat, urda şi alte sortimente tradiţionale sunt făcute din lapte proaspăt de vacă, oaie, capră sau bivoliţă.

În afara brânzeturilor, La Musceleanu’ mai oferă o selecţie de preparate din carne. Cârnaţii tăiaţi cu barda, şunculiţa, pastrama sau muşchiuleţul sunt afumate cu fum natural de fag, potrivit tradiţiilor păstrate din generaţie în generaţie în zona Câmpulungului.

Pe rafturile magazinului se găsesc şi dulceţuri, gemuri, siropuri şi şerbeturi de fragi, zmeură, afine, muguri de brad şi din multe alte fructe proaspete pregătite ca la mama acasă. Iar pentru cei care ţin dietă, există şi sortimente fără zahăr. În cămara La Musceleanu’ se află inclusiv tradiţionala zacuscă de vinete cu legume.

Nu lipsesc nici binecunoscutele băuturi, cum ar fi rachiul de pere sau de mere şi ţuica de prune.

“Decizia de a deschide un magazin a venit ca urmare a pasiunii pentru gastronomie cu alimente proaspete de la mine de acasă, din Muscel. Şi pentru că a crescut şi interesul faţă de produsele tradiţionale, am considerat oportun să le ofer şi celor care nu au acces la ele. Toţi producătorii cu care colaborăm folosesc doar alimente proaspete şi respectă cu stricteţe condiţiile de igienă”, a declarat Gabriel Irava, Director General La Musceleanu’.

Preparate după reţetele tradiţionale româneşti, produsele nu conţin aditivi sau conservanţi. Pentru masa de Paşte, gospodinele din Muscel vor pregăti cozonaci, pască, plăcinte, checuri şi multe prăjituri de casă.

La Musceleanu’ se află în Bucureşti, pe Şoseaua Pipera nr. 9 – 11, în sectorul 1, şi are urmatorul program:
Luni-Vineri 09.00-20.00
Sâmbătă 09.00-16.00
Duminică 09.00-14.00.

Bucuresti, 07.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *