free download 78 travel guides written by experts

La multi ani Vladimir Draghia!

Este tânăr, rebel, nonconformist şi foarte carismatic – genul pe bărbat care nu trece niciodată neobservat. Cel mai bun băiat rău din showbiz-ul românesc, burlacul Vladimir Drăghia împlineşte astăzi 26 de ani. Iată ce îi urează pretendentele sale.

Vladimir Drăghia s-a născut pe 13 martie 1986, la Galaţi. Timp de 12 ani a făcut înot de performanţă şi şapte ani a făcut parte din lotul olimpic. După liceu a obţinut două burse în America, însă din motive financiare nu a reuşit să plece. A absolvit Universitatea Media, Facultatea de Regie – Film, Facultatea de Jurnalism. Imediat după, a obţinut un rol în telenovela „Vocea inimii”, la Antena 1, iar mai apoi în telenovela Narcisa sălbatică.

De-a lungul timpului, Vladimir a apărut în numeroase reclame şi spoturi, iar din februarie 2012 este protagonistul celui de-al treilea sezon al reality show-ului Burlacul. Şarmantul actor a dat undă verde jocului seducţiei, alături de 20 de domnişoare încântătoare care au răspuns cu entuziasm provocării sale.

Iată ce îi urează câteva dintre pretendentele sale, la zi aniversară:

„La mulţi ani fericiţi, calzi, luminaţi, pentru un om frumos, care-mi încălzeşte sufletul cu un zâmbet şi îmi citeşte gândul cu o privire!” Georgiana Ştefan

„Azi de ziua ta, nu ţi-am pregătit nici cuvinte alese, nici cadouri sclipitoare, azi ţi-am pus deoparte un sărut atât de dulce să nu-l uiţi toată viaţa ta! Pentru că meriţi J! La mulţi ani Vladimir!” Adelina Boie

„Vladimir de ziua ta iti doresc tot ce’mi doresc mie. Te sarut!” Andra

Bucuresti, 13.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *