free download 78 travel guides written by experts

La multi ani, Mihai Morar!

La 7 ani ar fi putut să înveţe alfabetul, fără să ştie că litera X va avea o altă însemnătate în viaţa sa. La 10 ani ar fi putut să facă o glumă pe seama unei colege cerându-şi apoi timid scuze, fără să ştie că urma să i se spună “rău da’ bun”. La 17 ani s-ar fi putut plimba pe străzile din Baia Mare fără să fie recunoscut, gândindu-se că anii ce vor urma îi vor transforma visele de tânăr jurnalist în realitate. La 30 ani, românii îl cunosc şi îl salută cu prietenie pe omul de televiziune şi radio, Mihai Morar! Astăzi, 14 octombrie, Mihai Morar împlineşte 30 de ani! La mulţi ani!

Mihai Morar s-a născut pe 14 octombrie 1981, la Baia Mare. La 17 ani avea deja două joburi: unul la ziar, un fel de cronică mondenă locală şi unul la radio, unde vorbea despre concertele în vogă. Era perioada în care simţea că poate face orice, chiar să schimbe lumea. În Bucureşti a lucrat ca reporter, încercându-şi norocul şi în radio, unde accentul ardelenesc i-a pus iniţial beţe în roate. Perseverent, Mihai a reuşit să-şi împlinească şi acest vis, lucrând alături de Daniel Buzdugan. A urmat apoi Radio Zu, iar în televiziune, emisiunea “Răi da buni” de la Antena 2 pe care o moderează în continuare. Anul acesta, Mihai Morar este parte importantă dintr-un nou proiect al postului Antena1. În calitate de jurat al emisiunii X Factor, Mihai este în căutarea unor voci de excepţie, a unor viitori artişti români de valoare.

În ipostaza de jurat, telespectatorii îl vor putea urmări mâine seară, de la 20.20, la Antena1, în cea de-a doua etapă a show-ului şi, poate cea mai tensionată, tabăra de pregătire. Dintre cei 260 de concurenţi care au trecut de audiţii, vor rămâne mai departe în concurs 24. Drama eliminărilor, bucuria de a fi trecut în etapa următoare, emoţiile, oboseala, entuziasmul sau scepticismul concurenţilor, părerile juraţilor, pe toate le vor putea urmări telespectatorii sâmbătă la X Factor.

Pe parcursul celor trei zile de “bootcamp”, concurenţii vor beneficia de îndrumarea şi sprijinul celor mai buni specialisti în muzică şi corefgrafie, iar la finalul fiecărei zile vor părăsi competiţia toţi cei care nu s-au descurcat foarte bine la probele propuse de juriu şi de ajutoarele lor.

Bucuresti, 14.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *