free download 78 travel guides written by experts

La multi ani Irina Reisler

Vedeta Romantica a primit cel mai frumos cadou din viata ei de la fiica sa

Astazi, 19 septembrie, vedeta Romantica Irina Reisler are parte de toata dragostea familiei  si prietenilor. Irina implineste 34 de ani si toti cei dragi i-au pregatit multe surprize. Colegii de la Romantica, deveniti de mult prietenii moderatoarei emisiunii “Spravietuitorii”, s-au intrecut in a-i oferi cel mai frumos buchet de flori si cel mai original cadou. Rasplata: vedeta le-a oferit tuturor cele mai delicioase dulciuri!

Si in ziua in care se serbeaza, Irina va fi pe platourile de  filmare de la “Supravietuitorii” alaturi de doamnele din campania “Meriti sa fii sanatoasa!”. Imediat dupa finalul emisiei, aproximativ la orele 17.15, vedeta va pleca sa o ia pe fiica ei de la after school si impreuna se vor intalni cu tati la un restaurant.

Irina a primit cel mai frumso cadou de la fetita ei Anisia: “ Anul acesta La muti ani se traduce prin: “scoala este cel mai tare lucru din
lume!”, vorbe pe care fiica mea mi le-a spus de curand. Un cadou mai frumos nu putea sa imi faca! Ce-i drept, buchetul imens de irisi pe care mi l-a oferit in aceasta dimineata m-a cucerit total!”, a povestit vedeta Romantica incantata de fiica s-a care anul acesta a inceput clasa I. si sotul Irinei a facut totul pentru ca sotia sa sa aiba o zi deosebita. Un telefon mobil si un ceas extraordinar au fost doar primele surprize. Ziua inca nu s-a terminat!

Ii uram cu tot dragul “La multi ani, Irinei Reisler!”.

Anul acesta Irina Reisler a fost invitata sa fie una dintre personalitatile din a treia editie a “Who is who”- Enciclopedia Personalitatilor din Romania. Irina Reisler se afla in echipa Romantica inca de la prima emisie a postului de televiziune. Vedeta a pus piatra cu piatra la temelia emisiunii “Supravietuitorii” si acum toata munca echipei are dovezi concrete. Monica Columbeanu, Flamingo Boys, Andreea Antonescu, Gabriela Naghi sau trupa Heaven au sustinut campania Irinei „Meriti sa fii sanatoasa”. Telespectatorii, de asemenea.

Pentru vedeta Romantica, jurnalismul este, de fapt, o pasiune. Interviul obtinut in exclusivitate cu cea mai virstnica mama din lume o dovedeste. Presa din intreaga lume a preluat materialul realizat de Irina. Iar la nasterea fetitei, din nou presa mondiala a preluat reportajul, de asemenea, realizat in exclusivitate. In prezent, Irina continua campania "Meriti sa fii sanatoasa” la Romantica. Oricine ii poate scrie Irinei pe blog-ul sau: //romantica.ro/blog/irinareisler. Cu siguranta vedeta ii va raspunde.

Bucuresti, 19.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *