free download 78 travel guides written by experts

La multi ani, Antena 1!

19 ani de poveste, performanţe şi provocari

Astăzi Antena 1 aniversează 19, timp în care a evoluat de la programe de ştiri şi filme la producţiile grandioase de care se pot bucura în fiecare zi telespectatorii săi. Au fost 19 ani de poveşti, performanţe şi procovări, 19 ani în care Antena 1 a contribuit decisiv la evoluţia televziunii din România.

Astăzi, vedetele Antenei 1 vor sărbători alături de telespectatori pe tot parcursul zilei cu ediţii speciale, pentru ca mai apoi, în seară de sãrbãtoare, Antena 1 să îşi invite fiecare telespectator să fie 1 din generaţia 9, dând viatã celei mai frumoase poveşti de dragoste, Cenuşãreasa şi luptând sã salveze lumea alături de eroii din G Force.

Special pentru momentul aniversar, vedetele cu tradiţie ale postului, dar şi cele care s-au alăturat recent familiei Antena 1 au filmat un promo spectaculos care i-a pus în faţa unor situaţii inedite. Andreea Berecleanu, Dan Negru, Simona Gherghe, Răzvan şi Dani, Dan Capatos, Anca Rusu, Oana Frigescu, Mihaela Călin, juraţii X Factor, Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, juraţii Te cunosc de undeva! precum şi maeştrii juraţi Top Chef au scris povestea frumoasă a Antenei 1, după scenariul unui spot care i-a pus în faţa foarte multor provocări.

Timp de două zile, s-a filmat la foc continuu mai bine de 12 ore, după un scenariu complex care le-a oferit vedetelor Antenei 1 posibilitatea de a se distra, chiar dacă provocările cărora au trebuit să le facă faţă nu au fost deloc uşoare. În vreme ce Dan Negru a luat lecţii de Kendo, Simona Gherghe a escaladat un perete de 10 metri, prezentatorii Te cunosc de undeva! au fost luaţi prizonieri, iar Mirela Boureanu Vaida a purtat o rochie croită din 20 de mtri de material.

De altfel, să fii parte din familia Antena 1 repreznintă zi de o zi un prilej de bucurie şi o nouă provocare.

Programul oferit de Antena 1, de-a lungul timpului, telespectatorilor săi a fost într-o continuă evoluţie şi aliniere la trendurile internaţionale. Dacă la început difuza filme şi programe de ştiri, în mai puţin de doi ani, grila Antenei 1 cuprindea filme, buletine de ştiri, seriale şi emisiuni de divertisment, fiind primul post din România care emitea 24 din 24. A crescut constant şi a răspuns cerinţelor variate ale unui public divers şi pretenţios, astfel că acum, la 19 ani, se poate mândri cu formate de top precum X Factor, Top Chef, Te pui cu blondele?, Te cunosc de undeva!

Pe 29 decembrie, Răzvan şi Dani, Simona Gherghe, Mirela Boureanu Vaida le-au pregătit telespectatorilor editii speciale. Acestea sunt doar începutul unor ediţii eveniment ce vor culmina pe 1 decembrie. Seara, Antena 1 îşi invită telespectatorii să anivereseze în familie, urmărind poveşti din vechea si noua generaţie. De la 20.30, Cenuşereasa îşi cucereşte încă o dată prinţul, iar de la 22.15, eroii G Force luptă să salveze lumea.

Bucuresti, 29.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *