free download 78 travel guides written by experts

La KFC povestile de succes nu se termina niciodata

Kentucky Fried Chicken, pe scurt KFC a deschis primul restaurant în România în anul 1997, pe locul cunoscutului magazin Leonida, de pe Bulevardul Magheru din Bucureşti.
   
La doi ani de la deschidere, în 1999, se alătură echipei de la KFC, o tânără de numai 27 de ani, Gianina Tudose, din Galaţi , ambiţioasă, puternică şi dornică de afirmare. În scurt timp, datorită rezultatelor foarte bune, Gianina avea sa ocupe o poziţie foarte importantă în lanţul de restaurante, cea de manager de restaurant la KFC-Tomis primul restaurant  deschis în oraşul Constanţa.

„Cred ca am fost omul potrivit, în locul potrivit, la momentul potrivit”, avea să-şi amintească tânăra noastră după câţiva ani de la episodul descinderii ei pentru prima oară într-un restaurant KFC.

Profesionalismul de care a dat dovadă, perfecţionarea zilnică, rezultatele foarte bune obţinute de echipa condusă de ea şi devotamentul arătat faţă de brandul american au recomandat-o pentru o nouă promovare. În anul 2007 Gianina a avansat pe funcţia de Area Manager pe Molodva şi Dobrogea.

Au urmat doi ani de muncă continuă, de drumuri lungi şi istovitoare, dar a strâns din dinti şi a mers mai departe. Un „taur” veritabil, tenace, ambiţioasă şi răbdătoare, tânăra noastră nu s-a lăsat  niciodată învinsă de greutăţi, o parte din succes fiind împărţit de întreaga sa familie. Chiar dacă începutul a fost mai greu, soţul şi fiul de 11 ani i-au fost  alături şi îi susţin toate deciziile, fiind-i un suport permanent şi o motivaţie în plus pentru a reuşi.  

În acest an, Gianina Tudose a acceptat o nouă provocare- Project Manager KFC. Noua provocare a Gianinei este aceea de a dezvolta noi proiecte ale brandului american în România. Chiar dacă deţine această funcţie de foarte putină vreme, ea deja poate bifa primul succes – primul drive-thru KFC din România, deschis anul acesta în Sibiu. O adevărată bijuterie a lanţului de restaurante KFC. Un succes uriaş.
Şi povestea continuă…..

Bucuresti, 11.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *