free download 78 travel guides written by experts

La inceput de an nou, un sediu nou

Dezvoltatorul de soluții pentru retail, Magister Software, își schimbă punctul de lucru

Începând cu 3 februarie, Magister Software, lider pe piața furnizorilor de soluții pentru retailul mic și mijlociu, va activa într-un nou sediu. Imobilul care va găzdui compania este localizat pe Strada Radu de la Afumați nr. 62, Sector 2, accesibilă din Șoseaua Ștefan cel Mare la intersecția cu Strada Lizeanu.

Schimbarea sediului a fost un pas firesc luând în considerare cerințele unei companii dinamice, aflate în continuă dezvoltare. Amplasat într-o locație comercială consacrată, în proximitatea magazinului Bucur Obor, și fiind egal poziționat față de toate zonele importante ale orașului, noul punct de lucru al companiei permite clienților un acces ușor și micșorează timpii de intervenție pentru sesizări.

Din cauza procesului de relocare, duminică, 2 februarie, serviciile online și, implicit, transferul de date între magazine conectate în rețea vor fi indisponibile în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Începând de luni, 3 februarie, noul punct de lucru va fi oficial deschis clienților și colaboratorilor.

Numerele de telefon Magister Software nu vor fi afectate de mutarea sediului. În continuare, clientii și colaboratorii companiei vor putea să apeleze numerele de telefon cunoscute:
Tel: 031/821 01 50
Fax: 031/822 00 41
Call center: 021/569 36 99

Bucuresti, 30.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *