Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

La „Ham talent” roiesc aptitudini care mai de care mai surprinzatoare

„Ham talent”, primul show de televiziune din România dedicat animalelor de companie începe duminică, 18 octombrie, de la 20:30, la Antena 1

Talentul nu e o specie pe cale de dispariție, de asta se vor convinge telespectatorii Antenei 1 duminică, 18 octombrie, de la 20:30, atunci când debutează „Ham talent”, primul show de televiziune din România dedicat animalelor de companie. Hotărâte să pună lăbuța sau aripa pe unul dintre cele patru premii scoase la bătaie, necuvântătoarele au făcut paradă cu talente care mai de care mai surprinzătoare.

Socoteala de-acasă s-a potrivit cu cea din târg pentru unii stăpâni care au pariat pe câinii lor, adevărați olimpici la matematică. Dacă multora dintre noi aritmetica ne dă bătăi de cap serioase, unii concurenți de la „Ham talent” au reușit să cucerească juriul cu un lătrat de nota 10. Minte sănătoasă, în corp sănătos, asta știu și purtătorii de blăniță care sunt preocupați să se mențină în formă, așa că practică fitnes, petrec timp în aer liber și pe skateboard, dansează de parcă au luat lecții chiar de la Mihai Petre și joacă fotbal atât de bine, încâr ar putea ocupa cu succes poziția de golgheter în naționala canină de fotbal. Unele animale își încântă stăpânii cu ghidușiile pe care le fac, dar și cu pasiunea pentru muzică, dovedindu-se adevărați melomani. În timp ce există necuvântătoare care, culmea, se simt sigure taman pe vocea lor, altele au pus lăbuța pe instrumente muzicale, au exersat îndelung și la „Ham talent” își demonstrează virtuozitatea. Tot ele au ridicat la rang de artă… marțială misiunea de a-și apăra stăpânii și s-au apucat de practicat box și karate. Cum toate aceste activități presupun un consum de energie, vedetele show-ului pot trece oricând și la cratiță, de vreme ce ustensilele de bucătărie, vesela și ingredientele nu au niciun secret pentru unele dintre ele.

Animalele de companie excelează și la generozitatea cu care salvează viețile unor oameni în pericol sau le alină pe ale celor aflați în suferință. Telespectatorii vor putea vedea cum câinii utilitari nu cad niciodată pe gânduri atunci când li se cere să salveze vieți, cum cei folosiți în terapie aduc zâmbetul pe chipul unor semeni încercați de boală sau greutăți și cum câinii ghizi aduc o rază de lumină în viața nevăzătorilor.

Bucuresti, 13.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *