free download 78 travel guides written by experts

La Grand Cinema Digiplex castigi cu fiecare bilet

Doar în filme mai vezi promoţii cu premii garantate! Doar în filme şi la Grand Cinema Digiplex, desigur. Ţi-ar plăcea o excursie romantică la Paris, cumparaturi în Londra, un gadget nou-nouţ, colecția de filme James Bond sau o vacanță exotică? Toate aceste premii şi multe altele te aşteaptă acum la Grand Cinema Digiplex.

Fiecare bilet de film cumpărat în perioada 23 noiembrie 2012 – 7 ianuarie 2013 îţi garantează câştigarea unui premiu! Odată cu biletul, vei primi un tichet răzuibil care ascunde unul dintre cadourile aflate deja pe lista ta de dorințe. Iar în această iarnă, Grand Cinema Digiplex este cu adevărat generos: premiile includ excursii în cele mai mari orașe ale lumii, petreceri private în Grand VIP Studios, vouchere de cumpărături, bilete la operă, teatru și spectacole de stand-up comedy. Adaugă la cele de mai sus reduceri la bilete, popcorn și răcoritoare gratuite, pentru ca fiecare vizionare să devină un spectacol al surprizelor. Peste 100.000 de premii îşi asteaptă câştigătorii printre iubitorii de film.

Sărbătorile de iarnă înseamnă bucurie, atmosfera feerică şi mai ales cadouri. Cinematograful din Băneasa Shopping City ţi le oferă pe toate. Tot ce trebuie să faci este să vii la Grand Cinema Digiplex. Numărătoarea inversă începe!

Bucuresti, 22.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *