Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

La Gargantua, gastronomia se imbina cu arta cinematografica

Luni, 19 octombrie, la brunch-ul special de la Restaurantul Gargantua D’Oro, invitaţii au descoperit noi creaţii culinare semnate de Chef Lucian Horotan, intrând în atmosfera încinsă a filmului „Burnt: Super Chef”, care va avea premiera săptămâna aceasta. Filmul urmăreşte povestea remarcabilă, amuzantă şi emoţionantă a Chef-ului Adam Jones (Bradley Cooper), un adevărat rockstar cu 2 stele Michelin care a avut totul şi a pierdut totul, iar acum încearcă să-şi redescopere drumul.

Deloc surprinzătoare această alăturare între gastronomie şi cinematografie întrucât, aşa cum recunoaşte şi Chef-ul britanic Marcus Wareing (deţinător al două stele Michelin şi consultant al filmului „Burnt”): „Obsesia constă în a reuşi, a obţine rezultatul perfect, iar acest lucru este valabil în ambele lumi”.

Iar Gargantua este locul perfect pentru explorări culinare, şi nu numai. Decorul elegant al restaurantelor Gargantua – fie că este vorba despre Gargantua In the Park, D’Oro sau Anniversaire – experienţa culinară şi atmosfera specială te vor convinge să te reîntorci oricând.

La Gargantua, abordarea fusion între clasic şi asiatic în preparatele principale are ca scop potenţarea gusturilor de la tradiţionalul sărat la dulce, acrişor sau amărui. Astfel, în această toamnă, te aşteaptă noi delicatese, precum: chèvre chaud cu miere şi îngheţată de lavandă; creveţi tiger pe dumpling de bufala şi sos de rodii; fiori di zucchini alla ricotta; risotto cu crab dulce, raci, sparanghel şi parmezan; muşchi de vită asiatic cu orez cu ou; tort forêt noire. Iar noile cocktailuri create desăvârşesc experienţa culinară şi îmbogăţesc paleta gusturilor cu arome şi parfumuri inedite.

Mai mult, Gargantua vă aduce şi un nou meniu de vinuri, cu mai multe soiuri româneşti: o gamă variată de arome, de la Crâmpoşie la Rară neagră până la clasicele Chardonnay, Sauvignon, Pinot sau Merlot.

Şi pentru ca tu să te poţi bucura de aceeaşi experienţă culinară mai des, de acum poţi mânca şi acasă fructele de mare sau sushi-ul. Gargantua a lansat serviciul de catering, pentru a răspunde nevoii crescute a clienţilor de a comanda preparate rafinate şi variate. Evenimentele speciale private organizate acasă vor deveni memorabile, Gargantua punând la dispoziţia clienţilor opţiunea de a personaliza comenzile de produse şi a de opta pentru varianta cea mai potrivită.

Clienţii care doresc să comande meniurile Gargantua prin serviciul de catering trebuie să plaseze comanda cu 2 ore în avans.

Bucuresti, 20.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *