free download 78 travel guides written by experts

La Flo&Jo platesti acum doar 30% – restul de 70% e din partea casei

Acum ai un motiv in plus sa intri in magazinele Flo&Jó pentru ca preturile in format pocket friendly ale colectiei de sezon beneficiaza de un discount de pana la 70%. Vino sa decoperi haine de calitate, realizate din texturile-vedeta ale sezonului – lana si bumbac. Sloganul "Fabric of Flo&Jó" se refera tocmai la aceasta atentie deosebita pe care producătorul italian o acorda materialelor catifelate si placute la atingere. Colectia de toamna-iarna iti propune peste 240 de piese vestimentare aliniate tendintelor actuale, de la stilul etno si country chic, pana la feminitatea specifica modei anilor ’70. Astfel, vei reintalni si in colectia acestui sezon dualitatea feminina ce caracterizeaza creatiile Flo&Jo: romantismul – reprezentat de Flo si dinamismul – intruchipat de Jo. Dubla personalitate a colectiei se reflecta si in cromatica propusa: sunt recomandate atat tonurile neutre, de alb, negru si gri, romanticele pasteluri sau variatele nuante de marouri si bejuri, cat si culorile vibrante precum rosul, albastrul electric, portocaliul sau fuchsia, foarte la moda.

Din colectie fac parte camasi din bumbac, clasice sau cu influente etno si tricotaje, deja traditionale pentru Flo&Jo, dar si mantouri clasice, pantaloni drepti, evazati sau trei sferturi din stofa, denim sau bumbac, fuste casual si elegante.

Flo&Jo te indeamna sa fii feminina si in sezonul rece prin gama larga de rochii tricotate sau din stofa prezenta in colectie, iar pentru nevoia de confort si caldura propune fulare, capisoane si manusi, intr-o mare varietate de culori si modele, toate irezistibil de chic!

Cu siguranta te vei regasi, in eleganta si rafinamentul colectiei toamna-iarna de la Flo&Jo, mai ales ca piesele vestimentare sunt disponibile in toate marimile, de la XS la XXL.

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *