Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

La finalul campaniei “Ajuta! animalele din adaposturi” Pedigree si Whiskas doneaza

27 de tone de hrană pentru animale

Anul acesta, peste 5000 de căței și pisici din 20 de adăposturi din România, vor primi 100.000 de porții de hrană specializată, cu 25% mai mult față de cantitatea donată la finalul campaniei de anul trecut

Pentru al doilea an consecutiv, Pedigree® şi Whiskas® în parteneriat cu Asociaţia GIA – Group Initiative for Animals, au derulat în perioada 15 septembrie – 14 noiembrie 2012, campania “Ajută! animalele din adăposturi”, încercând să aducă o schimbare în viețile animalelor fără stăpân din adăposturile din România.

Iubitorii și posesorii de animale s-au alăturat acestui demers și au dat o mână de ajutor prin achiziționarea produselor semnalizate

Iubitorii și posesorii de animale s-au alăturat acestui demers și au dat o mână de ajutor prin achiziționarea produselor semnalizate cu ajutorul etichetelor speciale înscripționate cu sloganul campaniei, iar Mars România, producătorul Pedigree® şi Whiskas®, conform mecanismului campaniei, donează 2% din volumul vânzărilor înregistrate. Astfel, 100.000 de porții de hrănă specializată vor ajunge la peste 5000 de căței și pisici din 20 de adăposturi beneficiare ale campaniei.

“Și în acest al doilea an în care am derulat campania, iubitorii de animale din România, alături de Pedigree şi Whiskas, au demonstrat că le pasă și că vor să ajute. 100.000 de porții de hrană pentru căței și pisici vor fi donate în acest an, cu 25% mai mult față de anul trecut," a declarat Diana Budureanu, Brand Manager Pedigee.

O alimentaţie completă şi echilibrată ajută nu doar la menţinerea sănătaţii și vitalităţii, ci şi a aspectului fizic plăcut, acesta fiind un atribut important atunci când vine vorba despre adopție. Donând hrană, Pedigree® şi Whiskas® și-au propus să sporească şansele câinilor şi pisicilor din adăposturi de a-și găsi o familie iubitoare.

"Dragostea și compasiunea oamenilor față de animale au făcut posibil ca acestea să beneficieze de hrana de care au atâta nevoie. Le mulțumim tuturor celor care au dat o mână de ajutor și îi invităm să adopte, așa cum au făcut-o și anul trecut", a declarat Daniela Stoica, președinte GIA.

Conform statisticilor, în urma campaniei de anul trecut, adăposturile beneficiare au reuşit să dea spre adopţie o treime dintre animale. Campania " Ajută! animalele din adăposturi" şi-a propus să ofere un răspuns concret unor probleme reale cu care adăposturile se confruntă zi de zi: lipsa hranei adecvate şi numărul tot mai scăzut al adopţiilor din adăposturi.

Adăposturile spre care vor pleca donaţiile sunt partenere ale Asociaţiei GIA şi se regăsesc în regulamentul campaniei. Mai multe informaţii despre regulamentul campaniei se pot afla accesând www.pedigree.ro şi www.whiskas.ro. Vizitează-ne şi la https://www.facebook.com/pages/Pedigree-Romania/396131993777620

Bucuresti, 28.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *