Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

La Fantana asigura apa pentru punctele de prim ajutor din Sectorul 5

La FantanaLa Fântâna, furnizor de servicii de aprovizionare cu apă şi cafea şi liderul pieţei de apă în sistem watercooler şi purificator, asigură necesarul de apă pentru punctele de prim ajutor instalate de Primăria Sector 5 ca urmare a valurilor de căldură care afectează capitala. La Fântâna va alimenta 11 puncte cu circa 2 tone de apă.

„Este de datoria noastră să venim în sprijinul locuitorilor Bucureștiului. Ne-am luat angajamentul să încurajăm hidratarea corectă, un lucru pe care îl facem în general prin susținerea sportului. Însă, de data aceasta, în calitate de furnizor de apă, ne simțim responsabili să fim printre cei care asigură trecerea în siguranță de canicula din aceste zile”, a declarat Gabriela Amza, Director de Marketing La Fântâna.

„Fenomenele meteorologice din ultima perioadă au determinat necesitatea intervenţiei Primăriei Sectorului 5 pentru a proteja starea de sănătate a a populaţiei din sector şi a limita, pe cât posibil, efectele negative ale caniculei. În acest context, realizarea unui parteneriat între autoritatea locală şi reprezentanţi ai mediului privat este cu atât mai importantă. Mulţumim partenerului nostru La Fântâna România, care a răspuns cu promptitudine solicitărilor noastre, şi ne-a acordat întregul sprijin, pentru a alimenta cu apă şi materiale necesare, punctele de prim ajutor din sectorul 5”, a declarat primarul interimar al sectorului 5, Dan Iulian Croitoru.

La fantana punct de prim ajutor

Zonele unde sunt instalate puncte de prim-ajutor echipate cu watercoolere La Fântâna sunt:
– Trafic Greu – McDonald’s
– Pieptănari
– Toporași – Giurgiului
– Piața Ferentari
– Calea Rahovei – Teiuși
– Parc Izvor
– 13 Septembrie – Petre Ispirescu
– Parcul Sebastian
– Piața Rahova
– Lira – Prosper
– Cora Alexandriei

Bucuresti, 16.07.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *