celula de arta octombrie

La East European Comic Con 2017 Dăescu Borțun Olteanu caută oameni de comunicare printre pasionații de gaming

Corner-ul Dăescu Borțun Olteanu va fi prezent în cadrul Bloggers Lan Party 14
În cadrul Comic Con, agenția reprezintă cinci branduri din zona de gaming: Carbon, RGDA, Logitech, AOC și Finala Turneului National de League of Legends

Dăescu Borțun Olteanu vine la East European Comic Con 2017 (5-7 mai) cu cinci branduri din portofoliu, dar și cu misiunea de a găsi oameni pasionați de gaming și tehnologie care vor să lucreze în domeniul comunicării. La un prim contact, cei care își doresc să facă parte din echipa de Gaming PR a agenției trebuie să spună de ce consideră că industria de gaming este parte a industriilor creative. Corner-ul Dăescu Borțun Olteanu va fi prezent la Comic Con în cadrul Bloggers LAN Party (#BLP14), un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor.

daescu-bortun-olteanu-logo
„Comunicăm de peste 13 ani în zona de tech și gaming iar de ceva timp mediile în care activăm nu mai sunt doar cele clasice, ci și comunitățile dedicate, în care descoperim în fiecare zi tineri pasionați și cu multă personalitate. Ne dorim în agenție oameni ca ei, care vor să aducă un plus experiențelor oferite de industriile tech și gaming”, a precizat Ioan Dăescu, Senior PR Specialist în cadrul Dăescu Borțun Olteanu.

Portofoliul de clienți din zona de gaming și IT&C a agenției este format din Amber, Carbon, RGDA (Romanian Game Developers Association), King, Logitech, Ultimate Ears, MMD (monitoare Philips), AOC, Philips TV și Turneul Național de League of Legends.

În cadrul Comic Con, Dăescu Borțun Olteanu va comunica pentru cinci branduri de gaming și tehnologie din portofoliul său. Toate activitățile brandurilor vor putea fi experimentate în Zona de Gaming a Comic Con (Pavilionul C5 Romexpo) în perioada 5-7 mai.

Finala Turneului Național de League of Legends

Pasionații popularului joc League of Legends pot lua parte la finala dintre Nexus Gaming și Great! Team din cadrul Turneului Național dedicat jocului. Finala are loc sâmbătă, 6 mai, iar premiile oferite în acest sezon sunt în valoare de 4000 de euro.

Monitoare de gaming AOC

În cadrul Zonei de League of Legends, gamerii vor putea experimenta jocul lor preferat pe un număr de 50 de monitoare de gaming AOC. În restul zonei de gaming de la Comic Con, vor exista alte 100 de monitoare AOC pe care vizitatorii se vor putea juca în competițiile de gaming organizate la numeroasele stand-uri.

Logitech G

Logitech G va prezenta în premieră în România cea mai nouă tastatură mecanică de gaming, Logitech G413 Mechanical Gaming Keyboard, iar în curtea Comic Con, Logitech Gaming Truck îi așteaptă pe fanii jocului CS:GO să se dueleze în sesiuni lungi de gaming. Sâmbătă, la stand-ul Logitech G, va avea loc și popularul concurs de cosplay, unde cele mai creative personaje și costume vor primi aplauzele publicului.

Carbon

Carbon, primul incubator românesc dedicat dezvoltării industriei de game development din România, va transforma aventura online într-un treasure hunt offline pentru cei mai aventuroși gameri ce vor fi ghidați prin zona de gaming de o serie de indicia misterioase, sub forma de pași.

La standul Carbon poate fi descoperită întreaga serie de proiecte indie românești dezvoltate sub umbrela incubatorului în ultimul an: Rumble, un nou joc de strategie multi-player, High On Cake, un tower building game care-ți va arăta cât de dulce este viața la înălțime, Tap Busters, un RPG care te va transforma în cel mai curajos erou al galaxiei, dar și două proiecte în exclusivitate: Marble Land, un puzzle VR ce oferă o experiență total imersivă și Gray Dawn, un joc horror inspirat din viața ecleziastică românească.

RGDA

RGDA (Romanian Game Developers Association), asociația care sprijină și promovează industria locală de gaming va fi prezentă cu două jocuri dezvoltate de studiourile White Pund și Alien Pixel. Cei interesați să afle mai multe detalii despre activitățile și planurile asociației, pot vorbi la standul RGDA cu reprezentanții acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *