metalshow

La Continental Hotels “Mananci romaneste, mananci regeste!”

Lanţul hotelier Continental Hotels sărbătoreşte în perioada 8 – 14 octombrie, cea de-a şasea ediţie a Săptămânii Româneşti. Mâncarea tradiţională şi obiceiurile româneşti vor fi vedetele săptămânii în şase dintre hotelurile Continental din Arad, Drobeta Turnu Severin, Gaiser din Timişu de Sus, Oradea, Suceava şi Târgu Mureş.

,,Săptămâna Românească este deja o tradiţie pentru Continental Hotels şi reprezintă modul nostru de a păstra şi valorifica mâncărurile şi obiceiurile  româneşti. Continental Hotels este primul lanţ hotelier românesc şi este o mândrie pentru noi susţinerea şi promovarea valorilor naţionale” a precizat Michele Meoni, Directorul Operaţional al Continental Hotels. În acest an, sunteţi invitaţi în hotelurile participante pentru a vă bucura de degustări de vinuri alese şi bucate delicioase. Meniurile constau într-o ofertă îmbietoare de mâncăruri tradiţionale româneşti: tochitură, sărmăluţe, ciolan cu fasole, tochitură moldovenească, frigărui haiduceşti, găluşte cu prune şi plăcinte. De asemenea, oaspeţii din hotelurile participante vor fi întâmpinaţi în săptămâna 8 – 14 octombrie  cu delicioşii cârnaţi de Pleşcoi.
Joi seară, pe 11 octombrie, în toate locaţiile Continental Hotels, ValDuna, marca de vin care susţine obiceiurile şi tradiţiile româneşti, a pregătit o  excepţională degustare de vin în calitate de partener al evenimentului ,,Săptămâna Românească”.

Vă aşteptăm în locaţiile Continental Hotels pentru a sărbători alături de noi o săptămână românească perfectă pentru că la noi  ,,Mănânci româneşte, mănânci regeşte!”.
.

Bucuresti, 5.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *