free download 78 travel guides written by experts

La comenzile de pe elefant.ro, acum poti deschide coletul la livrare

elefant.roLa inceput de an, elefant.ro ofera celor peste 250.000 de clienti un nou beneficiu: posibilitatea de a deschide coletul la livrare si de a verifica continutul pachetului inainte de a accepta comanda de la curier.

"In cazul in care continutul coletului nu corespunde cu comanda data sau produsele sunt deteriorate, atunci clientul are dreptul sa refuze comanda. Obiectivul nostru permanent este sa oferim utilizatorilor o experienta tot mai buna la cumparaturile efectuate pe elefant.ro. Iar preocuparea noastra constanta de a extinde serviciile oferite da rezultate multumitoare. Astfel, in ultimele 6 luni, numarul clientilor care au revenit pe elefant.ro pentru a plasa o  comanda a crescut semnificativ fata de prima jumatate a anului trecut “, explica Vlad Puescu, Product Manager la elefant.ro.

Daca plata comenzii returnate s-a efectuat prin folosirea unui card bancar, suma va fi restituita de elefant.ro direct in contul clientului in termen de pana la 30 de zile.

elefant.ro, mall-ul online al familiei are in oferta, in prezent, peste 100.000 de produse din domeniile carte, film, muzica, eBooks, eReadere, jucarii si fashion.

Tag-uri recomandate: elefant.ro, carti elefant.ro, ebooks elefant.ro, jucarii elefant.ro, fashion elefant.ro, branduri fashion, reduceri carti, reduceri jucarii, carti online, fashion online, librarie online elefant.ro, deschidere colet la livrare.

Bucuresti, 13.01.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *