metalshow

La Citim in iarba, bucuria lecturii a alungat norii

Peste 400 de copii, însoţiţi de părinţi sau bunici, au fost cu noi duminică, 28 septembrie, la Citim în iarbă, în Parcul Herăstrău (https://www.facebook.com/citim.in.iarba).

„Am avut lectură în aer liber, ateliere de teatru şi pictură cu Step by Step şi Grădiniţa Bambi, schimb de cărţi cu www.bookblog.ro, Teatrul Zurli, bibliotecă în aer liber de la Editura Litera.” spune Laura Ivăncioiu din partea Deci se poate, organizatorul evenimentului.

Participanţii au primit sute de cadouri frumoase de la sponsorii Banca Românească şi Orange, dar şi de la parteneri: La Roche-Posay, Tymbark, Optiblu, LabormedAlvogen şi Litera.

Parteneri media: 24 Fun, Bebelu, Femeia de azi, Ioana, Ring, Tango, www.121.ro, www.biancapoptean.ro, www.blogulmameiincepatoare.wordpress.com, www.clubulbebelusilor.ro, www.cojocarii.ro, www.copiisimamici.ro, www.copilul.ro, www.egirl.ro, www.eva.ro, www.femeia.ro, www.gradinite.com, www.gradinitebucuresti.ro, www.gratuitor.ro, www.mami.ro, www.mamicaurbana.ro, www.meandmymonkies.ro, www.meseriadeparinte.ro, www.qbebe.ro, www.sfatulparintilor.ro, www.smartandhappychild.ro, www.suete.ro.

Bucuresti, 29.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *