free download 78 travel guides written by experts

La cererea publicului, Corul Armatei Rosii va sustine inca o reprezentatie la Bucuresti

22-23 septembrie, Sala Palatului, ora 20:00

La sfarsitul lunii septembrie, cel mai renumit cor din lume, Corul Armatei Rosii ajunge la Bucuresti pentru a cuceri publicul bucurestean cu cea mai de succes productie artistica.

Spectacolul anuntat initial pentru data de 23 septembrie la Sala Palatului a fost primit cu succes de iubitorii de cultura, pana la acest moment fiind epuizate peste 70 % din totalul biletelor disponibile.

Interesul publicului fata de acest spectacol grandios si cererile constante cu privire la disponibilitatea celor mai bune locuri i-a determinat pe organizatori sa inainteze managementului artistic invitatia de a sustine o a doua reprezentatie.

Astfel, artistii au adaugat in agenda turneului intrenational cel de-al doilea spectacol la Bucuresti, eveniment ce se va desfasura pe 22 septembrie in aceeasi locatie, respectiv la Sala Palatului.

Asadar, pe 22 si 23 septembrie, incepand cu orele 20:00, Sala Palatului va fi invaluita de atomsfera basmului rusesc, redata impecabil prin muzica si dans de uimitorii artisti aflati sub bagheta dirijorului rus, Generalul Viktor Eliseev.

Cu un repertoriu variat, de cea mai buna calitate, un corp de balet ce va interpreta dansuri autentice perfect sincronizate si zecile de costume viu colorate, Corul Armatei Rosii va demonstra inca odata ca este un exponent de marca al excelentei in cultura.

Entuziasmati de intalnirea cu publicul din Romania, membrii celebrului cor au transmis un mesaj video special:
https://www.youtube.com/watch?v=L_w3NlxW0Ec.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=H9dtRbgYLhM.

Spectatorii interesati isi pot procura biletele pentru cele doua reprezentatii de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Diverta, a agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, magazinele Inmedio, Oficiile Postei Romane, Libraria Eminescu, Unirea Shopping Center – parter si online prin www.bilete.ro, www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.startickets.ro, www.vreaubilet.ro, www.ticketstore.ro si www.ticketnet.ro.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cu urmeaza:
VIP – 300 ron, cat.I – 200 ron, cat.II – 140 ron, cat.III – 90 ron si cat.IV – 65 ron.
Mai multe informatii si detalii aici: https://www.facebook.com/pages/Spectaculis/569419209851409.

Bucuresti, 09.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *