Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

La cati kilometri de soacra si-ar dori sa locuiasca nurorile?

Vezi ce răspunsuri inedite au dat românii!

Astăzi, de la ora 20.00, concurentele de la Mireasă pentru fiul meu dau cărţile pe faţă într-o ediţie specială FamiliaDA! “Mirii” şi “miresele” celui mai îndrăgit reality show matrimonial din România vor sta faţă în faţă în cea mai distractivă confruntare, cu întrebări cât se poate de trăznite şi răspunsuri pe măsură. Însă dincolo de distracţie, frumoasele concurente de la Mireasă pentru fiul meu se vor trezi în faţa unui test de sinceritate destul de incomod. “La câţi kilometri de soacră şi-ar dori să locuiască nurorile?” acesta a fost una dintre întrebările competiţiei care pare să le fi pus în dificultate pe domnişoare. Cum la FamiliaDA cele mai populare răspunsuri devin variante câştigătoare, fetele au încercat din răsputeri să ghicească care a fost cel mai frecvent răspuns printre români. N-o să-ţi vină să crezi ce au spus cei mai mulţi dintre românii chestionaţi!

Se pare că, cel puţin printre cei chestionaţi, soacra trebuie să stea cât mai departe de nurori, o distanţă cât mai mare fiind preferabilă. Astfel, dacă o noră stă în România, să spunem în Bucureşti, soacra ar trebui să locuiască nu în Craiova, Târgu Jiu sau Cluj Napoca, ci mai departe, în Ungaria Bulgaria sau mai mult chiar în Italia.

Vezi ce alte întrebări trăznite a mai pregătit simpaticul Cosmin Seleşi, dar şi cum s-au descurcat concurenţii de la Mireasă pentru fiul meu, sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la FamiliaDA.

Bucuresti, 24.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *