free download 78 travel guides written by experts

La Caravana BookLand cartile au o viata sociala: in aceasta toamna, editia a II-a Bucuresti

După o călătorie de 9 săptămâni în 9 oraşe din ţară, Caravana BookLand se întoarce în Bucureşti în perioada 1 noiembrie – 23 decembrie.

Ca noutate, ediţia a II-a a târgului urban de carte va fi organizată sub forma unui turneu în toate cele 8 Mall-uri din oraş şi va promova cartea alături de alte proiecte culturale timp de 8 săptămâni, începând cu 1 noiembrie în Liberty Center.

La doar 6 luni de la lansarea sa pe piaţă, BookLand, primul târg de carte organizat în Mall, a reuşit să convingă peste 2,5 milioane de români că lectura poate deveni o activitate cel puţin la fel de plăcuta precum shopping-ul, jocul de bowling sau discuţiile libere la o cafea.

Cu vânzări de peste 20.000 de cărţi în valoare de 80.000 de euro, târgul de carte urban BookLand îşi păstrează conceptul de târg inovator oferind servicii integrate editurilor, iar pe de altă parte, continuă investiţia şi dezvoltă noi direcţii sub umbrela aceluiaşi brand, cum este deschiderea recentă a unei librării online (www.book-land.ro), culminând în prima parte a anului viitor cu deschiderea librăriei fizice BookLand Café.

Cititorii sunt invitaţi să viziteze primul târg, din turneul mall-urilor din Bucureşti, în Liberty Center (Str. Progresului nr. 151-171) şi să intre în dialog cu cărţile aduse de BookLand şi cele mai mari edituri româneşti, pentru că aici „şi cărţile pot avea o viaţă socială”, spun organizatorii.

Orarul de vizitare al târgului: de marţi, 1 noiembrie, până duminică, 6 noiembrie, între orele 10:00 – 22:00.

Despre proiectele BookLand:

Caravana BookLand

După prima ediţie a târgului de carte urban care a avut loc înainte de Paşte în cel mai mare Mall din Bucureşti, AFI Palace Cotroceni, organizatorul evenimentului, More than Pub, în urma feedbackului primit din partea editurilor, publicului, a decis să dezvolte conceptul extinzând proiectul la nivel naţional.

S-a reusit coborârea cărţii din turnul de fildeş pentru a fi adusă acolo unde nu doar publicul cititor obisnuieşte să meargă, ci în Mall-urile din oraşele vizitate. Altfel spus, cartea a devenit mai mult decat accesibilă unui public cu potenţial imens.

Librăria online Book-Land.ro

www.book-land.ro este un portal care din primele secunde ale accesării arată cititorilor că preferinţele sale de lectură sunt întotdeauna importante. De aceea, Book-Land.ro prezintă în premieră un filtru de căutare al carţilor ajustabil, după criteriul editurii, autorului, preţului şi genului din care titlul face parte. În plus, cititorul are la dispoziţie şi opţiunea căutării dupa cuvintele cheie ale fiecărei cărţi. Este site-ul unei librării online user- friendly care se ambiţionează să devină cea mai mare librărie online şi să-şi obişnuiască publicul în fiecare zi cu oferte de nerefuzat.

Va urma în 2012: BookLand Café.

Bucuresti, 27.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *