free download 78 travel guides written by experts

La cafeneaua Dalles se spun “Povestiri din Himalaya”

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, alaturi de cunoscutul fotograf Mihai Miceanu, organizeaza miercuri, 18 noiembrie 2009, incepand cu orele 18.30, la cafeneaua Dalles din Bucuresti, vernisajul expozitiei foto “Povestiri din Himalaya”, rezultat al expeditiei romanesti de trekking fotografic in Himalaya, “Nikon Himalaya Trek”.

Cele 50 de imagini expuse vorbesc despre decorul exotic si legendele Nepalului, despre viata, traditiile si obiceiurile oamenilor acelor locuri. Toti cei care doresc sa participe au rezervate bilete la o calatorie fantastica printre cele mai inalte varfuri ale pamantului, pe drumul de munte parcurs de Mihai Moiceanu. In cale vor putea intalni personaje pitoresti si peisaje care le vor taia rasuflarea. O lume inedita si putin cunoscuta se va dezvalui prin intermediul diaporamei „Povestiri din Himalaya” care contine peste 600 de fotografii derulate pe un fond sonor exotic si insotite de comentarii.

Fotografiile expuse au fost realizate in lunile martie si aprilie ale acestui an in timpul expeditiei romanesti de trekking fotografic in Himalaya, “Nikon Himalaya Trek”. Timp de 20 de zile expeditia fotografica condusa de Mihai Moiceanu a acoperit un itinerariu considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume. Nikon a oferit liderului expeditiei aparatele foto Nikon D3 si Nikon D700, cu ajutorul carora Mihai Moiceanu a fotografiat in conditii extrem de dificile, de la temperaturile ridicate si umiditatea extrema din jungla tropicala pana la frigul si vantul din tinuturile ghetarilor vesnici. Puteti vedea uimitoarele rezultate ale acestui tur fotografic in cadrul expozitiei „Povestiri din Himalaya”.

Expozitia de la Bucuresti va ramane deschisa publicului in perioada 18-27 noiembrie 2009 cu program de vizitare de luni pana sambata intre orele 10.00 – 21.00 si duminica intre orele 10.00-19.00.

Dupa Bucuresti, expozitia isi va continua traseul itinerant prin marile orase ale Romaniei. In 4 decembrie “Povestiri din Himalaya”  va fi vernisata la Braila, in 15 ianuarie la Craiova si pe parcursul anului 2010 in orase precum Baia Mare, Cluj, Iasi, Oradea, Timisoara.

Va asteptam alaturi de noi la vernisaj sa povestim despre Himalaya intr-o atmosfera exotica la o ceasca de ceai tibetan.

Bucuresti, 12.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *