free download 78 travel guides written by experts

La Bucuresti Mall, Iepurasul e in pas cu moda

De pe 1 aprilie până pe 11 aprilie, cei mici sunt așteptați cu daruri, jocuri (printre acestea, un Twister uriaș), dansuri și ateliere arts & crafts, dar și cu o paradă a modei pe covorul roșu. Celor mari le vor sta la dispoziție un târg de cadouri și tehnologii de ultimă oră.

Programul pascal debutează la București Mall cu târgul de cadouri SPRING FEST, care se desfășoară în săptămâna Floriilor şi săptămâna Paştelui și poate fi vizitat zilnic între orele 10.00 și 22.00, intrarea fiind liberă.

Cu ocazia Paștelui, București Mall le-a pregătit numeroase surprize copiilor. În intervalele orare 18.00 – 20.00 din zilele de 8, 9 și 10 aprilie și 11.00 – 13.00 din 11 aprilie, iepurașii îi vor chema pe cei mici la joacă (vor avea la dispoziție și un Twister uriaș), la dansuri și la ateliere arts & crafts. Copiii vor primi urechi de iepurași și vor avea la dispoziție accesorii vestimentare – pelerine, eșarfe și peruci -, cu care vor defila pe covorul roșu. În plus, ei se vor putea bucura de jocuri cu tematică pascală, de pildă, vânătoarea de ouă, vor realiza tablouri din coji de ouă, vor desena iepurași și le vor face acestora coliere și coronițe.

Cât despre cei mari, promoteri costumați în iepurași îi vor întâmpina, oferindu-le câte un token în formă de breloc, care le va permite să se fotografieze alături de iepuraș, iar fotografia rezultată să fie încărcată automat pe pagina de Facebook personală a fiecărui participant. În acest scop, va fi folosită o tehnologie de ultimă oră, tot mai des utilizată de către brandurile mari la nivel global: RFID (Radio Frequency Identification). Totodată, timp de patru zile – 8, 9, 10 și 11 aprilie -, tinerii pasionați de jocuri pe console se vor putea distra alături de prieteni la colțul Kinect, unde îi așteaptă o consolă, împreună cu toate jocurile olimpice și un joc de aventură.

Mai mult, cei trei posesori de Fidelicard care au cheltuit cele mai mari sume în București Mall între 1 și 14 aprilie vor câștiga fiecare puncte pe Fidelicard în valoare de 1.000 de lei. Aceștia vor putea fi folosiți în magazinele partenere ale programului.

Bucuresti, 02.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *