free download 78 travel guides written by experts

La aniversarea de 11 ani, Okazii.ro multumeste celor 3,7 milioane de romani

Cel mai mare site de comerț online din România, Okazii.ro, împlinește astăzi 11 ani. Echipa mulțumește celor 3,7 milioane de români care fac shopping în mod constant pe Okazii.

“Am împlinit 11 ani împreună. Dar nu anii sunt marea realizare, ci faptul că am strâns în acest timp o comunitate uriașă de români cărora le place să facă shopping cu noi. Vorbim despre cumpărătorii, vânzătorii și căutătorii de okazii, cei pentru care shoppingul este deja o pasiune și vânătoarea de daily deals este o activitate curentă”, afirmă Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

Pe 15 aprilie 2000 s-a cumpărat prima okazie – o bicicletă Pegas, oferită de un utilizator din Brașov. De atunci, milioane de electronice, telefoane, obiecte de colecție sau de decor, haine, accesorii, articole sportive sau mașini, noi sau second hand, au fost tranzacționate pe Okazii.ro.

“Pe Okazii.ro, milioane de români au scris istoria shoppingului online de la noi din țară, din 2000 încoace. Și vestea bună este că abia am început!”, adaugă Costin Cadelcu.

Până astăzi, cel puțin jumătate din românii care navighează pe Internet au avut cel puțin o experiență pe Okazii.ro, fie că au cumpărat, au vândut, au căutat, au descoperit, au oferit sau și-au dorit okazii.

Bucuresti, 15.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *