free download 78 travel guides written by experts

La 5 ani de kdo, oferim 5 super cadouri!

De 5 ani, Kdo.ro ofera publicului cadouri cu totul speciale, de la producatori de inalta clasa si selectati cu deosebita grija. Invatam astfel, impreuna, ce inseamna un kdo: un dar care nu trece neobservat si care nu se uita.

La ceas aniversar, facem schimb de kdo-uri: asteptam kdo-uri de suflet din partea oamenilor, materializate in ganduri bune, sfaturi sau urari catre noi la implinirea celor 5 ani si le premiem cu 5 super kdo-uri:

– o bratara neagra sub semnatura marcii suedeze de bijuterii handmade Sno of Sweden, un brand exclusivist care a oferit bijuterii si participantilor la Oscar anul acesta;

– o geanta de umar Art-Deco, imprimata , un accesoriu vesel si inspirat;

– o umbrela nonconformista, pe care o poti picta si personaliza, jucandu-te cu ploaia;

– o agenda originala, in care sa tii evidenta lucrurilor frumoase din viata ta – "Agenda petrecerii". Locul unde sa iti notezi meniuri, idei de petreceri intre prieteni, vinuri bune si invitati pe masura;

– un set de papetarie fina, cu detalii de catifea si culori vesele, din colectia Myriad: doua caiete spiralate, A4 si A5 si o punguta asortata. Pentru inspiratie si ganduri frumoase. (1,2,3).

Asteptam gandurile voastre pe //www.kdo.ro/forum/concurs-5-ani-kdo-si-prwave-ro-t-7680.html si aici, pana pe 30 noiembrie cand vom alegem 5 castigatori. La multe kdo-uri!

Pentru a fi luata in considerare participarea, raspunsul trebuie oferit pe ambele forumuri, cu acelasi nickname (sau daca este luat de altcineva, precizati in raspuns nickname-ul utilizat initial).

Bucuresti, 23.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *