free download 78 travel guides written by experts

La 3 ani, elefant.ro ofera mii de cadouri clientilor sai, in valoare de 1 milion de lei

De trei ani, elefant.ro este librăria online reper pentru iubitorii de carte și a devenit sinonimul performanței în comerțul electronic cultural din România. elefant.ro înseamnă 18.686 autori, 65.000 titluri, 49.800 de descărcări de eBooks în limba română, 32.809.000 km parcurși pentru livrări; și sărbătorește toate acestea astăzi, 17 iunie, cu o petrecere în valoare de 1 milion de lei, care înseamnă cadouri pentru clienții săi fideli.

Oricine vizitează elefant.ro astăzi își poate alege un cadou special, căci împărțim eBooks gratuite cu un număr nelimitat de descărcări, mii de vouchere în valoare de câte 10, 20, 30, 40 și 50 de lei și eReadere Nook. Voucherele oferite cadou sunt valabile până la 30 iunie 2013. Cadourile acordate clienților elefant.ro vor fi generate aleator de către sistem. În plus, orice client care face astăzi cumpărături pe elefant.ro va primi automat un voucher – surpriză după ce va finaliza comanda; acest voucher având aceeași valabilitate, până la finele lunii iunie a.c..

“elefant.ro este un business care s-a bazat încă de la început pe inovație și premieră în online-ul românesc, iar acestea ne-au transformat în cea mai mare librărie online din România, gazda unei comunități din ce în ce mai mari de clienți fideli. Viitorul elefant.ro va fi la fel de ambițios, pentru că vom extinde continuu secțiunea de eBooks, vom adăuga noi verticale de business (am început cu asigurarea de răspundere civilă auto – RCA), campanii inovative, interacțiune multi-channel cu publicul nostru și o pronunțată componentă culturală și de CSR”, spune Ana-Rita Da’Ros, Director eCommerce elefant.ro.

Din cele peste 49.800 de eBooks descărcate în ultimii doi ani de pe elefant.ro, cele mai vândute titluri au fost: trilogia Cincizeci de umbre ale lui Grey / Fifty Shades (E. L. James), Secretul (Rhonda Byrne), Fii demn! (Dan Puric) și Inteligența emoțională (Daniel Goleman).

În privința cărților tipărite, all time bestsellers sunt: Cincizeci de umbre ale lui Grey / Fifty Shades (E. L. James) – ficțiune, Magia și Puterea (Rhonda Byrne) – literatură motivațională, Studiul China (T. Colin Campbell, Thomas M. Campbell II) – nutriție, Secretele succesului. Cum să va faceți prieteni și să deveniți influent (Dale Carnegie) – dezvoltare personală.

În topul celor mai vândute eReadere se află Trekstor 3.0, Nook Touch WiFi GlowLight, precum și Sony Reader PRS-T2 WiFi.

elefant.ro a intrat recent și pe piața de flash sales, evaluată la 55-60 milioane de euro, fiind primul jucător din online-ul românesc ce oferă reduceri cu durată limitată (flash) la categoria carte. Sub denumirea Happy Days, elefant.ro propune în fiecare zi o campanie flash, cu reduceri de până la 75%, la titluri atractive din literatura universală. Campaniile pot fi accesate pe www.elefant.ro/happydays.

Bucuresti, 17.06.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *