free download 78 travel guides written by experts

Kubis Interactive lanseaza Kubis Drummers

Trei dintre cei mai tineri membri din echipa de creație a agenției de online marketing Kubis Interactive participă la prima ediție a competiției Boss Drum Award, organizată în cadrul Festivalului Golden Drum. Andreea Gavrilă, Camelia Cucolea și Laura Ionescu vor merge la Portorož, alături de alți 27 de tineri din Europa selectați de juriul competiției. După un briefing ținut de Dan O’Donoghue, Worldwide Strategic Planning Director, Publicis WW, tinerii vor lucra în patru echipe, fiecare dintre acestea având șansa de a câștiga premiul Boss Drum Award – 5.000 euro.

Înainte de toate, competiția Boss Drum Award le oferă tinerilor o experiență inedită. De aceea, Kubis Interactive anunță lansarea secțiunii Kubis Drummers pe site-ul agenției. La adresa //kubisinteractive.com/kubisdrummers/, tinerii pasionați de publicitate pot vedea prin ochii Andreei, Cameliei și Laurei tot ce se întâmplă într-o astfel de competiție și vor putea primi răspunsuri pentru toate întrebările lor. Pe 3 octombrie 2012, fetele își vor publica primele impresii de după sosirea în Portorož și vor continua să ne trimită imagini și gânduri până pe 6 octombrie.

„Kubis Interactive este o agenție tânără, una în care tinerele talente au rolul cel mai important. Ne-am încurajat toți membrii echipei cu mai puțin de trei ani de experiență în industrie să se înscrie în cea mai nouă competiție Golden Drum destinată lor și ne-am bucurat când fetele au fost invitate să meargă la Portorož. Apreciem foarte mult tinerii ce vor să evolueze și considerăm că toate agențiile ar trebui să facă eforturi pentru a le permite să ajungă acolo unde își doresc”, spune Vlad Popovici, Managing Director al agenției.

Kubis este o agentie de online marketing cu prezență în România și în SUA. Kubis înțelege dinamica Internetului ca instrument de marketing ce generează trafic, implică consumatorul și se reflectă în cele din urmă în vânzările de produse și servicii. Ceea ce diferențiază Kubis pe piață este abilitatea de a dezvolta și implementa idei creative măsurabile, concepte și strategii online, coordonând competențele din fiecare birou al agenției. În felul acesta oferim un nivel ridicat al serviciilor și al calității proiectelor. Clienți Kubis: Vodafone, SAB Miller, Unilever, Citibank, Carrefour, Toyota.

Bucuresti, 01.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *