free download 78 travel guides written by experts

Kuantero – experiente incredibile. Cele mai WOW cadouri de Craciun din Romania!

S-a lansat Kuantero, prima firma din Romania care ofera experiente incredibile!

Fiecare dintre noi si-a imaginat ca poate sa faca lucruri imposibile sau deosebite. De cele mai multe ori abandonam din prea multa comoditate, sau poate ca pentru ca ni se par nerealizabile sau nu stim ca asa ceva se poate face si in Romania.

Da, se poate! Poti sa faci ceva deosebit prin care sa simti ca traiesti. De la experimentat gravitatia in toate felurile posibile (zbor deasupra norilor, intr-un avion in care esti copilot, zbor cu elicopterul, parapanta, moto parapanta, parasutism, bungee-jumping), condus un excavator, shooting day (sa tragi cu un pistol adevarat, dar si sa te joci alaturi de prieteni Laser tag si Paintball), vizitat o mina de carbuni, total transformation, shopping cu un stilist, “garderoba must die”,  pana la participare la o sedinta de exorcism, vizitat condamnati la 20 de ani la parnaie, concerte private, vorbit cu persoane celebre si un crash course de pictura impresionista. Pentru copii pot fi unice cursurile de olarit sau vizita fabrici de bauturi racoritoare, paine, dulciuri, etc.

Cum de Sarbatori toti primim cadouri inutile si banale, Kuantero incearca din acest an sa schimbe mentalitati. 

Lista completa a celor mai incredibile cadouri de Craciun din Romania o gasiti aici: //www.kuantero.ro/experiente_memorabile.html

Kuantero se adreseaza romanilor care vor sa dea cadouri originale sau care vor sa traiasca viata la maxim. Sunt cadouri si pentru el si pentru ea si pentru copii, dar si pentru grupuri si pentru indivizi.

“Am pornit Kuantero pentru ca in Romania ai foarte putine optiuni sa te distrezi. Iar ca turist strain in Romania, in afara de vizitat Peles si Casa Poporului, mers in carciumi si la fetite te plictisesti groaznic. Kuantero ofera o larga paleta de experiente incredibile, care sa faca viata mai interesanta!” (Constantin “Noro” Ferseta, fondator Kuantero).

Preturile pentru experientele incredibile oferite de Kuantero pleaca de la 200 euro si pot depasi lejer 100,000 euro, in functie de gradul de complexitate (si WOW) dorit de client.

Unul din fondatorii Kuantero este Constantin “Noro” Ferseta, care a fost marketing manager la Neogen (unde este si actionar) si la Coca-Cola Romania (unde a gestionat componenta de e-marketing pentru Balcani).

Bucuresti, 02.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *