free download 78 travel guides written by experts

Krypton isi asteapta fanii cu o multime de surprize pe noul lor site

Detalii picante despre membri trupei, noutati, concerte, un magazin virtual si piese abia iesite din studio ii asteapta pe toti fanii Krypton pe noul site al trupei.

Site-ul anunta inceputul unei veri pline de surprize pentru fanii Krypton care se vor bucura in curand de primul album al trupei in noua sa formula. De altfel, ei au posibilitatea sa asculte deja piese noi pe site-ul www.krypton.ro, acolo unde vor gasi nu doar poze ci si detalii despre membrii trupei si informatii actualizate despre ce mai fac baietii si concertele pe care urmeaza sa le sustina.

Site-ul va contine si o sectiune speciala care le va oferi doritorilor posibilitatea de a cumpara materiale cu trupa lor preferata, de la cd-uri la tricouri, sepci si multe altele. „Speram ca acest site sa ne aduca mai aproape de fanii nostri si ca vor descoperi pe site o mica parte din spiritul si pasiunea pe care am incercat sa le transmitem si pe care le vor regasi si pe noul album”.

La site s-a lucrat o luna, timp in care au avut loc doua sedinte foto la care baietii s-au simtit extraordinar. El a fost conceput de catre agentia Mono Advertising, avandu-i in spate pe Christu si pe Jacques Yolo de la trupa Zale.

“Site-ul reprezinta legatura dintre Krypton si publicul lor. E un mod de a spune lumii ce fac baietii si de a-i implica pe fani in tot ceea ce face trupa. In acelasi timp este si un fel de a se asigura ca fanii lor stiu cat de importanti sunt pentru trupa si de a le multumi ca sunt alaturi de ei”, marturiseste Sorin Mitrea, managerul trupei. 

Bucuresti, 01.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *