Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Krypton in concert la Rock pe Mures

Trupa Krypton va fi prezentă la Rock pe Mureş în prima seară a festivalului care reuneşte în fiecare an cele mai consacrate nume ale genului atât de la noi, cât şi internaţionale.

Concertele se desfăşoară în aer liber între 22 şi 24 mai, la Proth Arthur, din Arad, unde cei prezenţi se vor bucura de diferitele genuri muzicale abordate, precum drum n´base, hip-hop, reggae, gothic rock sau punk rock, menite să mulţumească pe toată lumea. Alături de trupa Krypton vor fi pe scenă Luna Amară, Celelalte Cuvinte, Trapp, The Others, Subscribe şi mulţi alţii.

„Festivalul ăsta e pentru oamenii care mai ascultă muzică bună şi, din fericire, încă mai sunt destui cei care o caută şi care vin şi se bucură de astfel de evenimente, rare, dar cu adevărat speciale”, mărturiseşte liderul trupei Krypton, Eugen Mihăescu.

Florin, cel mai tânăr şi mai proaspăt membru al formaţiei, se declară puţin emoţionat de tot ceea ce se întâmplă în viaţa lui. „Faptul că am ocazia să fiu acolo pe aceeaşi scenă cu nume mari şi că fac ceea ce îmi place în faţa unui public atât de numeros e absolut extraordinar. Nu poate fi decât o onoare.”

Trupa Krypton va mai profita de o altă scurtă pauză de studio pentru a apărea şi în faţa fanilor bucureşteni. Baieţii vor fi în seara de 29 mai în clubul „La Bucătaru”, apoi se vor întoarce la muncă pentru a pune la punct ultimele detalii ale celui de-al zecelea album Krypton.

Bucuresti, 21.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *