free download 78 travel guides written by experts

Krushers alege Romania pentru noua lansare

Romania este cea de-a sasea tara din lume in care are loc lansarea Krushers, noua bautura racoritoare de la KFC. Lansarea Krushers pe piata romaneasca urmeaza lansarilor din Australia, India, Japonia, Marea Britanie si Mexic, tari in care acest produs se bucura de un mare succes.

Descrisa ca un "amestec delicios de crema cu fulgi de gheata, sos de ciocolata, caramel sau capsuni si diferite ingrediente in functie de sortimentul ales", bautura racoritoare Krushers este disponibila si in Romania intr-o gama de patru arome : Krushers Ciocolata, Krushers Caramel, Krushers Capsuni si Krushers Maltesers.Pretul unui pahar de 300 ml  va fi de 6,50 lei.

Lansarea va avea loc astazi, 5 August, la Sibiu, urmand ca joi, 6 August, Krushers sa fie lansata si in Bucuresti, in restaurantul KFC Gara de Nord.

Insotita de o campanie de promovare pe masura Krushers este noul hit KFC al verii.

Spotul campaniei Krushers din Japonia

Spotul campaniei Krushers din India

In acest moment, KFC Romania are peste 1.200 de angajati si operează pe piata locala 34 de restaurante (inclusiv KFC Chiainau). In anul 2008, investitiile KFC in Romania au fost de aproximativ 3,5 milioane de euro.

Bucuresti, 05.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *