metalshow

Kraft Foods Romania lanseaza Jacobs Night & Day

Acelaşi gust unic al cafelei Jacobs în orice moment al zilei

Jacobs, marca numărul 1 de cafea din România, lansează prima cafea decafeinizată – Jacobs Night&Day – un nou produs în segmentul de cafea prăjită şi măcinată. Iubitorii de cafea pot savura acum gustul unic Jacobs în orice moment al zilei. Jacobs este una dintre mărcile de un miliard de dolari ale companiei Kraft, cu origini ce datează din 1895 în Germania. Cafeaua Jacobs este vândută acum în întreaga Europă şi în Orientul Mijlociu, fiind lider de piaţă în Austria, Germania, Letonia, Lituania, Polonia, România şi Ucraina. Disponibilă sub formă de cafea prăjită şi măcinată, cafea boabe, solubilă şi specialităţi, Jacobs continuă să stabilească standardele de calitate în cadrul industriei.

Deoarece oferă constant produse de calitate superioară şi vine în întâmpinarea cerinţelor consumatorilor, Jacobs a fost apreciată drept marca cu cel mai mare impact în categoria produselor alimentare din România, în cadrul unui studiu independent realizat de către Synovate în 2007 ("Mărcile cu cel mai mare impact"). Jacobs a fost, de asemenea, votată drept "Marca cea mai de încredere" de către cititorii revistei "Reader`s Digest", timp de doi ani consecutiv (2006 şi 2007).

Cafeaua reprezintă pentru consumatori atât o sursă de energie cât şi de relaxare, iar după-amiaza şi seara sunt momente de destindere, alături de familie şi prieteni.

Noua ofertă de cafea decafeinizată a fost dezvoltată pentru consumatorii care doresc să se bucure de gustul complet al cafelei Jacobs fără să experimenteze efectele stimulative ale cofeinei. Jacobs Night&Day este o cafea de calitate superioară, obţinută din boabe de cafea, atent selecţionate, de pe cele mai renumite plantaţii din lume, decafeinizată prin metode naturale. 

“Un aspect important în furnizarea de produse de calitate şi valoare superioară îl reprezintă faptul că acordăm atenţie consumatorilor şi clienţilor noştri. Încercăm să le înţelegem nevoile şi să le încorporăm în produsele, ambalajele şi serviciile noastre. Consumatorii au încredere în Kraft pentru că oferă produse de cea mai bună calitate, iar noi ne străduim în fiecare zi să menţinem această încredere. Odată cu lansarea Jacobs Day&Night ne îmbogăţim portofoliul cu un produs creat special pentru nevoile şi aşteptările consumatorilor. Acum, le oferim acestora oportunitatea de a se bucura de acelaşi gust unic al cafelei Jacobs în orice moment al zilei”, declară Peter Mueller, Director General Kraft Foods România.

Noua cafea Jacobs Night & Day este disponibilă în pachete vidate de 250g, la preţul recomandat de 10.5 RON/pachet. Cafeaua poate fi pregătită la filtru sau prin metode tradiţionale.

Lansarea produsului va beneficia de suport în media tradiţională şi de materiale de promovare în magazine.

Bucuresti, 20.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *