free download 78 travel guides written by experts

KLM prezinta aplicatia TripShake pentru telefonul mobil – un mod

distractiv de a va identifica urmatoarea destinatie de vacanta

KLM prezintă TripShake, o aplicaţie pentru telefoanele mobile iPhone şi Android ce oferă utilizatorilor acestora un nou mod distractiv de a-şi alege următoarea destinaţie de călătorie. Printr-un simplu gest de scuturare a telefonului mobil, o nouă destinaţie KLM va fi afişată pe ecran, împreună cu preţul aferent al biletului de avion.

Prin intermediul websitului www.KLM.com clienţii pot găsi inspiraţie pentru următoarea excursie în paginile Ghidului de destinaţii KLM. Parte a strategiei KLM de adresare a publicului pe canale multiple, aplicaţia TripShake oferă acum opţiunea explorării de viitoare destinaţii prin intermediul telefonului mobil.

Aplicaţia KLM TripShake oferă posibilitatea selectării unui anumit continent şi a unor date de călătorie specifice. Prin simplul gest de scuturare a telefonului mobil, una dintre cele peste 100 de destinaţii din toată lumea va fi afişată pe ecran. Este suficientă repetarea gestului, iar telefonul mobil va afişa o nouă destinaţie, până când utilizatorul îşi va găsi vacanţa favorită. Alături de destinaţie, aplicaţia va afişa şi cel mai mic tarif pentru un zbor dus-întors cu KLM, iar biletul poate fi rezervat pe loc. Aplicaţia este integrată cu reţelele sociale, astfel că rezultatele pot fi împărtăşite facil cu prietenii.

Aplicaţia pentru iPhone este disponibilă în limba engleză, germană şi olandeză şi poate fi descărcată gratuit. Versiunea pentru Android urmează a fi lansată la începutul săptămânii următoare.

Amsterdam / Bucuresti, 14.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *