free download 78 travel guides written by experts

KLM oferteaza Amsterdam – Gradinile Keukenhof, Picasso la Paris

şi Festivalul de Film Fantastic Amsterdam

KLM România lansează în perioada 16 – 31 martie o campanie de promovare a destinaţiei Amsterdam valabilă pentru plecări până pe 31 mai 2001. Astfel KLM a suplimentat numărul de zboruri săptămânale cu plecare din Bucureşti la 21, preţul unui bilet fiind de 159 de euro cu toate taxele incluse. Prin această campanie KLM vizează o creştere cu 30% a numărului de pasageri către Amsterdam.

“Campania fost concepută din dorinţa de a promova oraşul Amsterdam în cel mai frumos moment al anului, primăvara, care coincide cu evenimentul numărul 1 al industriei horticole olandeze – Expoziţia de la Keukenhof, a declarat dl. Alexandru Dobrescu Country Manager AIR FRANCE KLM România. Intenţionăm ca această campanie să fie prima dintr-o serie dedicată promovării oraşului Amsterdam şi a Ţării Lalelelor, turiştilor români”, a mai adăugat acesta.

KLM propune celor interesaţi să viziteze oraşul Amsterdam în această primăvară, o selecţie de 3 evenimente menite să satisfacă gusturile iubitorilor de frumos, dar şi al celor seduşi de zona fantastică. Astfel agenda de Amsterdam include expoziţia de la Grădinile Keukenhof, expoziţia de pictură Picasso la Paris 1900-1907 găzduită de Muzeul Van Gogh şi Festivalul de Film Fantastic Amsterdam.

În cadrul acestei campanii KLM pune la bătaie 2 pachete V.I.P. în Ţara Lalelelor,la Keukenhof. Acestea pot fi obţinute accesând aplicaţia KLM Facebook //apps.facebook.com/vip-amsterdam/  prin care fanii KLM îşi pot invita prietenii să întreprindă o călătorie la Amsterdam. Câştigători vor fi cei care invită cei mai mulţi prieteni. De asemenea KLM oferă 50 de machete de avion, câte 2 machete fiecărei “echipe de prieteni” declarată câştigătoare.

Detalii agenda Amsterdam

24 martie – 20 mai 2011 (anual)

Grădinile Keukenhof

ams keukenhof2.jpgKeukenhof datează din 1949 când primarul din localitatea Lisse s-a gândit să organizeze o expoziţie florală pentru toţi cultivatorii de flori din Europa, încurajând prezentarea celor mai ciudaţi hibrizi, punând accent pe inovaţie. Astăzi, nu mai puţin de 7 milioane de bulbi de flori sunt plantaţi de zeci de producători, ce creeză lângă Amsterdam un peisaj de basm. De mai mulţi ani, Keukenhof a ales să ilustreze tematic câte o ţară, prin intermediul florilor. Anul acesta tema centrală este “Germania – Ţara poeţilor şi filozofilor”. Evenimentul cel mai important din cadrul expoziţiei îl constituie Parada Florilor ce are loc în zilele de 15, 16 şi 17 aprilie.

18 februarie – 29 mai 2011

Picasso la Paris 1900 – 1907

Van Gogh Museum, Amsterdam. Photo by Jannes Linders, © Van Gogh Museum

Această expoziţie, găzduită de muzeul Van Gogh, cuprinde lucrări de început care trasează dezvoltarea artistică a lui Picasso de la sosirea sa la Paris şi până în 1907.

13 – 23 aprilie 2011 (anual)

Festivalul de Film Fantastic Amsterdam

Ams fantastic film festival.jpgFestivalul specializat în fantezie, horror şi SF prezintă noile filme din această categorie, retrospective, filme europene de scurt metraj cu aceeaşi tematică şi un program pentru copii. Festivalul a debutat în anul 1984 ca un eveniment de weekend, iar astăzi durata acestuia este de 12 zile, pe parcursul cărora vor fi proiectate peste 70 de filme.

Detalii pachet V.I.P. în Ţara Lalelelor, la Keukenhof

Pachetul V.I.P. este pentru 2 persoane şi este planificat în perioada 16 -18 aprilie 2011. Acesta include:

Ø  2 bilete de avion gratuite pe ruta Bucureşti- Amsterdam şi retur;

Ø  2 nopţi de cazare, inclusiv micul dejun şi cina la hotel NH Leeuwenhorst în Noordwijkerhout;

Ø  Vizită la Keukenhof şi participare la Parada Florilor pe 16 aprilie 2011;

Ø  O cină-croazieră pe canalele din Amsterdam;

Ø  O vizită la Muzeul Van Gogh pe 17 aprilie;

Ø  Transferuri de la aeroportul Schiphol către Keukenhof, hotel şi Amsterdam şi retur.

Bucuresti, 17.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *