free download 78 travel guides written by experts

KLM extinde serviciul Meet & Seat pe zece noi destinatii

În urma lansării recente a serviciului inovator Meet & Seat pe trei rute pilot, KLM adaugă zece noi destinaţii pentru care serviciul va fi disponibil: Rio de Janeiro, Buenos Aires, Mexico City, Atlanta, Houston, Los Angeles, Toronto, Johannesburg, Cape Town şi Nairobi.

Odată cu lansarea Meet & Seat în data de 3 februarie, KLM a devenit prima companie aeriană ce integrează reţelele sociale în procesul de rezervare a unui loc la bordul aeronavelor sale. Pasagerii ce au o rezervare pentru un bilet de avion pot vizualiza cu uşurinţă alături de cine vor călători, prin intermediul profilelor de Facebook şi LinkedIn ale călătorilor.

Erik Varwijk, managing director KLM: “Noul serviciu a fost dezvoltat în strânsă legătură cu clienţii noştri. În urma succesului înregistrat în prima lună de la lansare, înregistrăm cerere crescută pentru disponibilitatea acestui serviciu pe noi rute. Meet & Seat este utilizat în mod special pentru networking de către cei ce călătoresc în interes de afaceri. Cele zece noi destinaţii sunt perfecte în acest scop”.

Despre Meet & Seat

Pasagerii pot vizualiza alături de cine vor zbura doar prin conectarea profilului lor de Facebook sau LinkedIn la datele zborului. În plus, ei pot decide în orice moment ce informaţii personale din profilul de Facebook sau LinkedIn sunt vizibile celorlalţi călători. Pasagerii pot rezerva un loc anume prin intermediul funcţiei de Manage My Booking cel mai devreme cu 90 de zile înainte şi cu până la 48 ore înaintea zborului, putând astfel să interacţioneze cu uşurinţă cu alţi pasageri ai aceleiaşi curse.

Meet & Seat este deja disponibil pe rutele San Francisco, New York şi Sao Paolo, iar KLM va introduce în curând şi alte noi rute intercontinentale.

Amsterdam / Bucuresti, 05.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *