free download 78 travel guides written by experts

KL SOFTWARE , finalista la European IT&Software Excellence Awards

KL SOFTWARE, companie clujeana de dezvoltare de soft, membra a APS Group, este nominalizata in finala competitiei European IT&Software Excellence Awards 2014, desfasurata in aceasta perioada la Londra.

Proiectul care a adus KL SOFTWARE pe lista celor mai buni furnizori de solutii IT cu impact in business (categoria Vertical Market Solution) este 24Broker – aplicatie de management al activitatii brokerilor de asigurare din Romania, aliniata la cerinţele europene în domeniu.

«24Broker reuneste activitatea pricipalilor brokeri de asigurari din Romania, iar aceasta nominalizare este o recunoastere a impactului pozitiv pe care aplicatia o are asupra business-urilor derulate in aceasta industrie. Prin intermediul platformei dezvoltate de KL SOFTWARE, in 2013 s-au intermediat peste 120 miloane de euro sub forma de prime de asigurare subscrise, iar de la lansare si pana in prezent, valoarea tranzactionata depaseste 400 de milioane euro, cu peste 100.000 de polite emise lunar» precizeaza Erik Barna, CEO al KL SOFTWARE si unul dintre membri fondatori ai companiei.

Inovatia si impactul semnificativ in business sunt cele doua atribute principale pe care le premiaza European IT&Software Excellence Awards (//www.iteawards.com/), una dintre cele mai prestigioase competitii pan-Europene ale industriei, la care KL Software participa pentru prima data in 2014.

Editia de anul acesta a competitiei a atras un numar dublu de aplicatii fata de anii precedenti, inscrise de catre companii de top din toata Europa si a adus prima nominalizare pentru o aplicatie dezvoltata de catre compania clujeana.

Despre aplicatia 24Broker

24Broker este principala aplicatie de management folosita de brokerii de asigurari din Romania si urmareste intregul circuit al unei polite, de la intrarea in gestiunea brokerului, pana la intoarcerea ei la societatea de asigurari emitenta.

Aplicatia furnizeaza managerului un control in timp real al activitatii, minimizeaza cheltuielile operationale cu forta de vanzari si permite activarea modulelor de care are nevoie un broker pe masura ce business-ul sau se dezvolta.

24Broker este o aplicatie sigura, on Cloud, si mobila, putand fi accesata de oriunde si de pe orice dispozitiv mobil.

Despre KL SOFTWARE

KL SOFTWARE are o experiență de 6 ani în dezvoltarea aplicațiilor destinate pietei de B2B.

In ultimii 3 ani, compania s-a concentrat pe a oferi solutii de reducere a costurilor si optimizare a proceselor de business, ceea ce i-a adus o dezvoltare accelerata, cu o crestere anuala de 40-50% a cifrei de afaceri.

KL SOFTWARE are sedii la Cluj si la Bucuresti si face parte din grupul de companii Active Power Solutions (APS), condus de omul de afaceri clujean Catalin Chis.

Bucuresti, 13.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *