metalshow

Kingston: top 5 cele mai rapide carduri foto-video pentru calatorii

· Performanță UHS-I clasă 3 pentru înregistrări 4K și capacități de stocare până la 256GB
· Format microSD compatibil cu camerele video de acțiune și smartphone-uri
· Capacitate extinsă pentru fotografii sau videoclipuri la calitate mare

Kingston Digital Europe Co LLP, afiliată la compania Kingston Technology Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, prezintă topul celor mai rapide carduri de memorie foto-video pentru pasionații de călătorii.

Performanța și capacitatea noilor carduri va permite entuziaștilor și pasionaților de sporturi și aventură să nu piardă nici un moment de acțiune. Noile carduri din gama Kingston sunt compatibile cu cele mai performante camere foto, video și de acțiune, oferind același nivel ridicat al performanței atât în format SD cât și miroSD. În plus, capacitatea de până la 256GB pentru modelele SD va oferi spațiul necesar păstrării și accesul imediat la fișierele multimedia pe tot parcursul concediului.

“Noua gamă de carduri Flash din portofoliul Kingston a fost dezvoltată pentru a susține cererea utilizatorilor de camere de înaltă performanță și dispozitive mobile dotate cu sistemul de operare Android”, declară Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România și Bulgaria.

Topul cel mai rapide carduri de memorie Kingston

1. UHS-I Speed Class 3 (U3) – SDA3
Disponibil în capacități cuprinse între 32 și 256GB
Atunci când pregătești o expediție importantă, e esențial să ai la tine echipamentul foto și video perfect pentru a imortaliza experiențele spectaculoase. Pentru o călătorie pe un nou continent te-ai echipat cu un DSLR și o cameră video 4K, însă ai nevoie și de un card precum UHS-I Speed Class 3 (U3) – SDA3 pe care să stochezi amintirile din călătoria ta ”once in a lifetime”.

2. Pentru pasionații de sporturi extreme

Cu o capacitate de până la 64GB, cardul SDCA3 este disponibil în format microSD, compatibil cu majoritatea camerelor foto de acțiune. Datorită tehnologiei UHS-I, acest card permite filmarea cadrelor la calitate 4K, fiind în același timp rezistent la apă (certificare IPX7), șocuri și raze X.

3. Class 10 UHS-I – SDCA10
Când ești cu familia în concediu, ultimul lucru pe care-l vrei e să cari multe echipamente după tine. Dar smartphone-ul tău e perfect pentru poze în modul rafală, dacă ai o memorie microSD Class 10 UHS-I – SDCA10/16GB, care să te ajute să surprinzi saltul lung al fiului tău/soțului peste pârâul pe care încercați să-l traversați.

4. Class 10 UHS-I – SDA10
Disponibil în capacități cuprinse între 16 și 256GB
Când ieși cu bicicleta pe teren accidentat pentru o cursă cu prietenii sau într-o drumeție, te lovești de experiențe pe care vei vrea să le arăți prietenilor exact așa cum s-au întâmplat, altfel nu te vor crede. Pentru asta e ideal să folosești Action Cam / GoPro-ul tău alături de un card de memorie care poate stoca videoclipurile filmate de tine în format full HD sau chiar 3D.

5. Class 10 UHS-I – SD10V/8GB
Disponibil în capacități cuprinse între 8 și 128GB
Concediul în străinătate e un motiv de laudă pe Facebook. Pe străzile aglomerate ale micilor orașe spaniole sau în pitoreasca Veneție apar situații imprevizibile la tot pasul. Dacă vrei să surprinzi cele mai inedite detalii din călătoria ta trebie să le filmezi în format video HD, iar pentru asta ai nevoie de un card perfect compatibil cu această situație: Class 10 UHS-I – SD10V/8GB.

Despre Kingston Digital, Inc.

Kingston Digital, Inc. (“KDI”) este divizia de memorii Flash a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial în produse de memorie. Înființat în 2008, KDI are sediul în Fountain Valley, California, USA. Pentru mai multe informații vă rugăm să apelați +44 (0)1932 738888 sau să vizitați pagina www.kingston.com.

Kingston și logo-ul Kingston sunt mărci înregistrate ale companiei Kingston Technology. Toate drepturile rezervate. Toate celelalte mărci pot aparține propietarilor lor de drept.

Bucuresti, 03.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *