Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Kinga Sebestyen donează măști azilelor de bătrâni din România în timpul pandemiei

Kinga Sebestyen a decis să ajute o categorie puternic afectată de pericolul infectării cu Coronavirus: bătrânii aflați în azilele specializate din România.

Cea care a făcut din Kangoo Jumps un fenomen internațional a mobilizat întreaga comunitate de fani și practicanți ai acestui sport pentru a se implica în campania #Kjpentruviață. În acest sens, va cumpăra și va dona măști de protecție pentru a fi purtate de bătrâni și de cei care au grijă de aceștia.

Kinga a lansat tricouri sport cu mesajul campaniei. Cu fiecare achiziție a acestora de pe www.kangooclub.ro, cumpărătorul va primi în plus o mască de protecție, iar altă mască va fi donată azilelor de bătrâni din România.

Kinga va lansa această inițiativă și la nivel internațional, în fiecare țară în care există o comunitate puternică de fani Kangoo Jumps.

Kinga Kangoo Jumps donatii tricouri

„Kangoo Jumps înseamnă sănătate, poftă de viață și solidaritate. Avem o comunitate puternică de fani ai acestui sport și am fost dintotdeauna uniți în orice ocazie. Acum este important să dovedim încă o dată că suntem puternici și că putem ajuta la rândul nostru. Am pregătit tricouri sport cu mesajul Kangoo Jumps pentru Viață, iar, pentru fiecare cumpărat, vom dona câte o mască de protecție bătrânilor și celor care îi îngrijesc în azilele din țară.
La fel se va întâmpla și pentru orice produs, gheată, accesorii sau echipament sport de pe www.kangooclub.ro, în această perioadă. Pentru ca mesajul să se propage și cercul de prieteni al fiecăruia, îi rog pe cei care au achiziționat tricoul să posteze o fotografie în care îl poartă, alături de mesajul ‚Am ajutat și eu! #KingaChallenge’. În acest mod, avem șansa ca din ce în ce mai multe persoane să se implice și să ajute”, declară Kinga Sebestyen.

Sub același slogan, Kangoo Jumps pentru Viață, Kinga Sebestyen a ajutat, în ultimii zece ani, prin donații și taxa de participare la clasele instructorilor săi, Centrul Steluțelor, centrul unde sunt îngrijiți copiii bolnavi de cancer, proiectul Asociației M.A.M.E., generându-se astfel donații de zeci de mii de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *