cleaning show toamna top
Shadow

Kinga Sebestyen antrenează online persoane supraponderale, cu probleme ale coloanei, Slăbit și însănătoșire prin Kangoo Jumps

Kinga Sebestyen a format o grupă specială de persoane care au nevoie să slăbească și să amelioreze problemele coloanei vertebrale, alături de care face antrenamente online de tip Kangoo Jumps. Acestea au rolul de a stimula metabolismul, ard grăsimea și protejează în același timp coloana și articulațiile, amortizând impactul cu solul în timpul exercițiilor.

Cele 50 de persoane înscrise în programul KAPO ONLINE sunt supraponderale și au nevoie să slăbească, însă, pentru că au probleme cu coloana, nu puteau face alt tip de mișcare. Astfel, Kangoo Jumps reprezintă opțiunea cea mai indicată, având în vedere că ghetele pe care fac sport au fost inventate pentru reabilitarea osteo-musculară.

Participanții la programul KAPO ONLINE au făcut, mai întâi, analizele de bază și au fost consultați online de Alin Iova – medic medicină generală, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportivă și lipoterapie si dr.Dorina Farcasa pentru a verifica stadiul problemelor acestora.

Prima lună, acomodare

În luna iunie, participanții au parte de două sesiuni săptămânale de acomodare pe ghete, supravegheați online de Kinga Sebestyen pe grupul de Facebook special creat pentru această grupă.

Kinga Sebestyen_echipa Kapo

„Transmitem două live-uri pe săptămână în care facem exerciții ușoare, prin care să se acomodeze pe ghetele pe care le-au primit prin curier. Pentru că sunt persoane supraponderale, unele având probleme și cu genunchii sau gleznele, am adaptat ghetele pentru a oferi rezultate optime. Deocamdată este important ca participanții să se poată menține echilibru pe ghete, fără probleme, și să urmeze mișcări ușoare. De luna viitoare începem antrenamentele, de trei ori pe săptămână, cu un grad din ce în ce mai avansat, astfel încât participanții să poată da jos kilogramele în plus și să își îmbunătățească starea de sănătate într-un mod plăcut, fără a avea dureri de spate sau de articulații”, spune Kinga Sebestyen.

Înscrierile continuă

Pentru că programul KAPO ONLINE a stârnit un așa mare interes, Kinga Sebestyen a decis să continue perioada de înscrieri, pregătind noi grupe. Persoanele cu vârsta de peste 18 ani care au probleme cu coloana, genunchii, se confruntă cu obezitatea, au diabet zaharat, spondiloză sau alte probleme de sănătate, se pot înscrie acum pentru a intra în noile grupe de antrenamente online.

Kinga Sebestyen_Kangoo Jumps slabeste sanatos

Ele trebuie să completeze formularul online de pe www.kangooclub.ro, la secțiunea KAPO – Sănătate pe ghete, iar situația lor medicală va fi analizată de Dr. Alin Iova – medic medicină generală, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportivă și lipoterapie, Dr. Pușa Dorina Fărcaș – medic primar – recuperare medicală medicină fizică şi balneologie, Olivia Burtă – medic primar – medicină de laborator – şef lucrări.

Pe baza analizelor medicale, se vor realiza fișe ce vor sta la baza alocării acestora în grupe de lucru.

„Vom forma grupuri private pe Facebook, în funcție de specificul medical. Apoi voi ține câte trei sesiuni video de Kangoo Jumps pe săptămână, adaptate fiecărei grupe. În paralel, vom oferi suport nutrițional și medical, pentru ca, în 3 sau 6 luni respectivele persoane să aibă parte de o îmbunătățire a sănătății considerabilă, așa cum s-a întâmplat cu cei înscriși anul trecut.

Vom efectua testarea online a stării de sănătate. Scopul final este de a îmbunătăți sistemul limfatic și starea de sănătate a acestora”, declară Kinga Sebestyen.

Persoanele care vor să intre în studiul KAPO – Sănătate pe ghete se pot înscrie online pe www.kangooclub.ro, secțiunea KAPO – sănătate pe ghete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.