free download 78 travel guides written by experts

Kinga Sebestyen ajută copiii sărmani să aibă din nou acces la educație și a intrat în provocarea #24micatzopaiala

Kinga Sebestyen continuă seria de proiecte caritabile, în folosul societății, și, de această dată se implică în a ajuta 200 de copii din familii vulnerabile pentru a avea din nou acces la educație. Regina Kangoo Jumps, așa cum este supranumită, a fost alături de Fundația Inovații Sociale Regina Maria încă de la prima ediție a evenimentului Marea Tzopăială, ce avea loc anual în parcul Herăstrău din București.

Acum a acceptat provocarea #24micatzopaiala, donează bani prin SMS și invită instructorii din întreaga comunitate Kangoo Jumps să procedeze la fel, postând pe social media câte o înregistrare video în care apare realizând o mișcare Kangoo Jumps de 24 de ori. Cei care se alătură inițiativei și vor să ajute vor proceda la fel, cu orice exercițiu sportiv doresc, donând în același timp 2 euro lunar trimițând SMS la 8844 cu textul VISE.

Scopul este de a strânge 24.000 de euro, din 12.000 de SMS-uri, bani care vor ajuta 200 de copii din familii vulnerabile să aibă din nou acces la educație în cele două after-school-uri ale Fundației.

“Kangoo Jumps înseamnă sănătate, dar și solidaritate. Suntem o comunitate puternică și îmi doresc să fim uniți și de această dată. Gândiți-vă că există atât de mulți copii săraci care nu au bani pentru un telefon sau tabletă conectate la internet. Ei nu pot ține pasul cu alți elevi acum, când accesul la ore se realizează online. Educația este singura lor șansă de a reuși în viață și au mare nevoie de ajutorul nostru.

Kinga Debestyen_cartea recordurilor

Am acceptat provocarea Fundației Inovații Sociale Regina Maria și îmi doresc să o transmit mai departe celor din comunitatea Kangoo Jumps. Donați 2 euro prin SMS la 8844, scriind textul VISE, și filmați-vă făcând 24 de repetări ale unui exercițiu Kangoo Jumps, ori al oricărui sport doriți, postați filmul pe social media alături de #24micatzopaiala și invitați prietenii voștri să procedeze la fel. E important să fim cu toții conștienți că putem ajuta prin acest simplu gest de solidaritate”, declară Kinga Sebestyen.

Provocarea #24micatzopaiala a fost inițiată de Fundația Inovații Sociale Regina Maria și înlocuiește cea de-a IV-a ediție a evenimentului sportiv caritabil Marea Tzopăială, anulat în contextul restricțiilor impuse de pandemia COVID-19. Ideea se învârte în jurul numărului 24, atunci când ar fi trebuit să aibă loc marele eveniment sportive caritabil – Marea Tzopaială – 24 mai.

Pentru mai multe informații, inspirație în alegerea provocării dar și detalii despre fondurile strânse și direcția acestora, accesează: www.fundatiareginamaria.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *